keskiviikko 17. elokuuta 2011

Night with nurse

Yökaverit

Pikainen shoppailureissu (taas, ääks!) ennen töihin menoa toi saaliiksi tällä kertaa tarpeellista (huom! huom! Tarpeellista!) tavaraa. Uudet rintsikat piti käydä shoppaamassa kun on jotenkin kummallisesti toi rinnanympärys ja kuppikoko pienentynyt, noh saapahan taas normikaupasta itselleen vermeitä eikä oo niin kallistakaan! (Mut kuvaa niistä rintsikoista nyt ei kummiskaan...)

Uusi joogamatto lähti myös matkaan kun entisen kulutin puhki ja se palveleekin nyt palstalla istuma-alustana. TopSportin viimeisestä alesta tarttui vielä mukaan uudet salikengät. Entiset olikin jo, no... entiset. Plussaa näissä popoissa on irroitettava pohjallinen niin saan sit sen erikoispohjallisen tilalle. Jo valmiinakin näissä on kyllä aika hyvä jalkaholvin tuki, että saa nähdä tarvitseeko edes vaihdella pohjallisia. Normaalihinnalla en kyl ikinä olisi näitä ostanut, mutta kerrankin mulla oli tuuria, että viimeinen pari oli aivan törkeän hyvässä alennuksessa! Töissä ovat nyt sit olleet mulla jalassa vähän muotoa ottamassa ja hyvältä tuntuuvat kyllä.

Yöllä on tullut koostettua omaa kahvakuulaohjelmaa ja harjoiteltua vähän liikkeitä. On pitänyt hyvin hereillä kun saa kuulalla kroppaan vähän adrenaliinia. Töissä on ollut hiljaista kuin huopatossutehtaalla, joten kaikenlainen aktiviteetti on ollut tarpeen hereillä pysymisen suhteen. Ennen oli helppo sujahtaa tupakalle ulkoilmaan, niin siinä virkistyi kivasti, mutta nyt kun ei enää polta niin meinaa välillä uni aika kovastikin silmiä painaa. Muutenkin yövuorot on muuttuneet paljon raskaammiksi ja päivällä nukkuminen on paljon paljon paljon vaikeampaa. Yökyöpelistä on tainnut tulla normaali ihminen?
Paljon enemmän pitää nykyään kiinnittää huomiota omaan uni-valve-rytmiin, syömisiin työvuorojen aikana jne. Jos näistä laistaa niin tulos ei ole hyvä. Noi päin prinkkalaa olevat hormoniarvot voi kyllä tietty vaikuttaa tähänkin asiaan. Olis kyllä kiva jos tää asia jotenkin korjaantuisi. Vuorotyö kun tuntuu tällä hetkellä ajoittain todella raskaalta.

Viime yönä tuli kuulaliikkeiden lisäksi hieman joogattua. Voi mikä rautakanki taas sitä olikaan. Mikähän ihme siinä on niiiiiiiiiin vaikeaa, että se kehonhuolto ei meinaa onnistua? No kohta taas juutuupin ihmeelliseen maailmaan uusia jooga-videoita etsimään! Joogakin piti hyvin hereillä ja kropan lämpimänä. Ei tarvinnut villapaita päällä kökkiä ja villasukat jalassa hissutella kun pelkkä T-paita päälläkin oli jo hiki!

Syömiset on olleet aika hyvin hallussa viikonlopun jäljiltä ja eikä itseasiassa silloin viikonloppunakaan nyt aivan hillittömästi tullut syöpöteltyä synttäreiden juhlimisesta huolimatta. Tän viikon olen ajatellut vetää kasvis-liha-linjalla. Salaattia, keittoja jne. sekä lisäksi pala ruisleipää päivässä ja jogurttia tms. marjojen kanssa.

Muurameharjun maisemia
Kännykästä löytyi tämmöinen kuva viime viikolta kun kävin metsässä tarpomassa ja pohtimassa syntyjä syviä tän mun sairaushomman kanssa. Radiossakin puhuttiin eilen siitä, että yhä edelleen suomalaiset menee metsään silloin kun on paha olla. En kyllä yhtään ihmettele miksi.


Yön joogat

3 kommenttia:

 1. Mun pakopaikkani on merenranta. Siellä sielu lepää, ajatukset selkenee, ja merituuli vilvoittaa ihanasti.

  VastaaPoista
 2. Merenranta on myös aivan ihana paikka tai järven ranta tai joen varsi... Itsellä tahtoo olla tuonne merenrannalle vaan turhan pitkä matka. (Lähimmälle varmaankin yli 300km ;D )

  Kesällä pitää päästä ainakin kerran meren äärelle matkasta huolimatta <3

  VastaaPoista
 3. Onpa mahtava idea käyttää tupakalla käymisen korvikkeena kahvakuulaa. Minullakin on kahvakuula töissä, tosin ihan päivätöissä ja yllättävästi se herättää ja piristää, kun muutaman kerran kokeilee.

  VastaaPoista

Kiitos :)