torstai 22. syyskuuta 2011

Hääpäivä

Tänään olisi mun (ja Siipankin tietty) hääpäivä. Ei varmaankaan tule erikoisemmin juhlittua, sillä yökkönä täällä taas kukutaan keskellä yötä. No onneksi asia korjaantuu viikonloppuna, sillä perjantai-aamuna loppuu valvominen ja matka kohti minilomaa alkaa :)
Lähdetään koko perhe vähän mökkilomalle Tahkolle, ihanaa <3

Ajatuksissa on viettää Tahkolla kolme (matkapäiviä ei lasketa!) rentouttavaa päivää ulkoilun (toivottavasti ei sada), kylpylöinnin, keilauksen ja ihan vaan yhdessäolon merkeissä. Ruokavalio varmaankin hieman monipuolistuu, lähinnä tuonne herkkujen suuntaan. Ajatuksissa olisi ainakin maistella Fazerin uutta tummaa suklaata; Päärynä-Mantelia. Kuitenkaan mitkään mättö-överi-hirmu-kamalat herkkupäivät eivät ole suunnitelmissa... saa nyt nähdä kuinka käy. Joku hyvä viini + juustolautanen juttu olis myös aikas hyvä. Yritän panostaa laatuun, en niinkään määrään.

Liikuntahaaste etenee muuten yllättävän hyvää vauhtia. Syyskuussa on kasassa jo 16:sta päivää ja tänään tulee 17:sta kun menen käymään aloittelijoiden Spinning-tunnilla ennen yövuoroon menoa. Spinningissä olen kyllä käynyt jo aika montakin kertaa, mutta nyt on aikalailla taukoa takana kun kesällä tietysti tuli enimmäkseen pyöräiltyä ulkona. En ole koskaan myöskään saanut sen erikoisempaa tekniikka-opastusta, joten ihan mielenkiinnosta lähden vähän oppia saamaan ja hakemaan taas uutta spinning-kipinää.

Tämän päivän salitreeni veti kropan jotenkin ihmeellisesti jäkkiin tai jotain. No jokatapauksessa tuli tosi paha olo. Tein yläkroppatreeniä eli rinta, yläselkä, olkapäät ja kädet. Loppuun vielä oikein kunnon pikainen keppijumppa kiertoliikkein. Paha olo ei ole vieläkään oikein hävinnyt, mutta pahin jumitus kylläkin. Hierontaa ja särkylääkettä ja venyttelyä, siinäpä se.
En oikein tiedä mitä teen väärin kun yläkroppaa treenatessa tai siis sen jälkeen tulee tosi usein paha olo. Jokseenkin rasittavaa...

5 kommenttia:

 1. Hyvää hääpäivää (monesko muuten on?) ja ihanaa matkaa Tahkolle :):)

  VastaaPoista
 2. Oh, hyvää hääpäivää täältäkin suunalta!
  Ja kuuulostaapa aika ihanalta tuo teidän lomasuunnitelma, ottakaahan lomasta kaikki irti!

  VastaaPoista
 3. Täältä myös hääpäiväonnittelut ja hyvää minilomaa! :)

  VastaaPoista
 4. Lämpimät hääpäiväonnittelut täältäkin! Ja oikein ihanaa minilomaa, suunnitelmat kuulostavat ainakin aikas täydellisiltä.
  Ja liikuntahaasteeseikin etenee hyvää tahtia, ite jöllötän 11 suorituksen kohdassa.

  VastaaPoista
 5. Kiitos onnitteluista ;D
  Neljäs hääpäivä on meillä vasta(?) menossa, mutta onhan sitä siinäkin jo aikaa ja yhteistä matkaa.

  06.45 starttaa loma työpaikan pihasta ja päätettiimpä vähän pidentää sitä yhdellä yöllä. Tai mulle tää on lomaa, mut mies tekee samalla vähän duunia. Joskus yrittäjänä oleminen on kätevää kun voi tämmöistä toteuttaa :)

  VastaaPoista

Kiitos :)