torstai 22. syyskuuta 2011

Hui!

Apua, sain tänään ensimmäisen sähköpostin Yliopistolta ja kohtapa alkaisi ekat kurssit :O Jänskättää...
Sairastumisen takiahan oon pistänyt koko hommaa vähän jäihin, mutta tuon ensimmäiset 3opintopistettä aion suorittaa, koska olen sinne jo ilmoittautunut sekä maksanutkin kaikenlisäksi. Homma on onneksi verkko-opiskelua, joten mitään aikatauluja luentojen yms. suhteen ei ole. Silti sähköposti ilostutti ja antoi uutta virtaa. Vielä joskus minä olen akateemisesti koulutettu ja toivottavasti loppuelämäni toiveammatissa.
Joten täältä tullaan!

Tämä päivä on ollut aikamoista sähinää. Tiiättekö että kolme ihmistä tarvitsee viikon lomalle aika helskutisti tavaraa? Varsinkin jos aikeissa on harrastaa erilaisia ulkoilu/liikuntalajeja. Mukaan lähtee myös kuula eli ainakin sitä tulee heiluteltua jos ei esim. sään vuoksi muuhun pysty. Haaveilenkin ihanan kirpeästä syyssäästä ja kuulailusta mökin pihamaalla järven rannassa...

Kaiken pakkaamisen jälkeen painuttiin vielä salille ja kävin spinning-tunnilla ottamassa vähän tekniikkaopetusta. Täytyy sanoa, että teki kyllä ihan tosi hyvää, niin tekniikan hionta kuin polkeminenkin! Oli kiva kuulla perusteluja sille, miksi pyörässä säädöt laitetaan niin kuin laitetaan, mitä eri vastustasoilla nyt oikeasti haetaan ja haettiin myös oikeaoppista ajoasentoa. Ennen olen vain hypännyt pyörän selkään, toki ensimmäisellä kerralla ohjaaja katsoi hieman säätöjen perään ja sit on menty mutu-tuntumalla...
Hyvin huomasi keskivartalon lihasten kehittyneen spinning-tauon aikana, sillä ajoasento ei käynyt lainkaan hartioihin/yläselkään vaan pystyin pitämään ajoasennon hyvänä keskivartalon lihaksia käyttäen. Tokihan tuo tulee olemaan vaikeampaa rankemmalla tunnilla kun voimat ehtyvät, mutta toivottavasti opin myös hieman voimien jakamisestakin polkutunnin aikana.

Ja hei kaikille keski-suomalaisille tiedoksi, että kuntokeskus KuntoRiihi järjestää nyt viikonloppuna ilmaisen jumppatapahtuman Kinkomaan koululla!

  • klo 12:00 - 12:30 ZUMBA
  • klo 12:30 - 13:00 CARDIO
  • klo 13:00 - 13:30 CORE
  • klo 13:30 - 14:00 ZUMBA
  • klo 14:00 - 14:45 DANCEEdit. Ja hei uusia lukijoita! Oikein paljon tervetuloa mukaan :)

1 kommentti:

Kiitos :)