lauantai 10. syyskuuta 2011

Shoppailun tulos

Lupasin kuvia, joten ;)

Apua legginsit!

Kivaa vai? ;)

Kazaa!!!

The keltainen neuleShoppailijan nälkäkuoleman pelastus!

Ja paremmat arvot kuin Dietmixissä!


9 kommenttia:

 1. Kivoja kuvia! Mä kans opettelin leggareiden käytän 2v sitten :)

  Mä oon syönyt välillä tollasia välipalaksi: http://www.terveystuotteet.net/Fast-ProFx-Lo-Carb-patukka

  T.Eeva

  VastaaPoista
 2. Eipä ole noita saappaita paljon kotona näkyny jalassa. Tuolta kuvista suapi niitä kattella. Rouvalla tuppaa olemaan vaan aina erilaiset lenkkarit jalassa ja tekniset vaatteet päällä kun vaihtaa metsän ja pururadan välillä ;)

  S

  VastaaPoista
 3. Eeva: Joo mä syön kans noit LoCarb-patukoita, ovat nekin ihan hyviä, mutta ehkäpä niihin on jo kahden vuoden puputtamisen jälkeen kyllästynyt? ;D Dietmixejä söin välissä ja nyt nää on hyviä. Kiva kun on varaa mistä valita! Ja melkein joka kaupasta näitä löytyykin jo. Ja jos ei löydy niin sit nutrilettia pahimpaan hätään.

  S: Ei kerkii vaimo korkkarit jalassa kulkee ;D you know ;D Mihin se kuntosali jäi? T&R

  VastaaPoista
 4. Joo liika on liikaa jos samoja syöpi. Mistä noi korkkarit on? Ihanat <3. Lenkkarit ja urheiluvaatteet on kyl mukavia, nekin kun nykyään on hyvännäkösiä, ei melkeenpä taho ees korkkareita käyttää :)

  VastaaPoista
 5. Oh, hienoja vaatteita!
  Etenkin tuo keltainen neule on kiva! Vaikka itselleni en voisi kuvitella keltaista vaatetta, niin minusta tuo sopii sinulle hyvin :)
  Dietmixejä en osta, koska niissä on aika huonot ravintoarvot kertakaikkiaan :(

  VastaaPoista
 6. Heh Eeva, korkkarit on ostettu ikuisuus sitten Dinskosta. En oo ostanut korkkareita vuosiin kun ne niin tuntuu ikävältä jaloissa. No varmaan tuntuu jos on ylipainoa reilusti se +20kg. Nyt kevyempänä ei ne tunnukaan enää niin ikävältä kuin ennen, jalkojen askellusvirheestä huolimatta!
  Treenivaatteet on kyl ihan parhaita, mutta joskus on ihan kiva näyttää hmmm.... no joltain muulta ;D

  Heli: Kiitos ja punastus ;)

  blueberry: Keltainen neule on suosikki, vaikka ei pääse tuossa kuvassa edes millään lailla oikeuksiinsa. Ulkokuva pitäisi saada... ja valotuskin oli nois kuvissa ihan päin peetä, onneks kuvankäsittelyllä voi jonkin verran sitä korjata. Milloinhan sitä oikeasti jaksais opetella kuvaamaan oikeasti...

  VastaaPoista
 7. ihana iive!

  Ilahduin eilen löytäessäni ihanat kengät kenkäkaapista. mietin miehelle, miksihän oon ne sinne piilottanut. "Kyllä sä kohta muistat", veisteli siippani. Ja joo, muutaman tunnin jälkeen muistin. Jalat huusi hoosiannaa.

  Haen muuten tästä blogista tsemppiä mennä kokeilemaan kahvakuulaa iltapäivällä. Kun se on tehty niin helpoksi, että vain ajaa hissillä kellarikerrokseen töissä ja vaihtaa päälle jo aiemmin sinne roudaamani treenikamat.

  VastaaPoista
 8. Virpi: Joo kyl ne korkkarit on aivan varmasti alunperin miesten keksimät kidutuslaitteet!!! Mut kyl hyvillä korkkareilla pystyy kävelemään yllättävän kauan, huonoilla jalat särkee muutamas minuutissa.

  Ja Go Kahvakuula Go!!! Onpas teillä tehty oikeasti helpoksi homma :) Täytyy kyllä sanoa, että kuulaan rakastuminen vei aikansa, mutta nyt en hetkeäkään ole katunut!

  VastaaPoista

Kiitos :)