keskiviikko 19. lokakuuta 2011

Elämä

Pistää Elämän ehdottomasti kuntoon.

Minä
Parisuhde
Koti
Työ
Opiskelu

Kyllähän noissa onkin jo aikamoisesti hommailtavaa.

4 kommenttia:

 1. On siinä hommaa kerrakseen. Tsemppiä! :) Käypä muuten hakemassa tunnustus blogistani.

  VastaaPoista
 2. Kiitos ;D Hiilarihirmu :)

  Joo on näissä kyllä hommaa tosiaankin. En halua joskus vanhana mummona miettiä eläneeni "-sit kun elämää" mitä mä vähän nyt elän. Maton alla tuppaa olemaan niin paljon tavaraa (huomioiden ettei meillä ole mattoja ;D ) että pitäisköhän noita nyt rueta vähän raivaamaan.

  Edelleen kampaaja-aika tilaamatta.

  Mieskin tuossa tuumasi, että voisi se Rouva itselleen järjestää omaa aikaa. Saattaisin kuulemma olla vähän mukavampi tapaus sitten elämänkumppaninakin kun ei olis niin kireenä koko ajan tämä Rouva ;D

  Parisuhde-illallinen? Leffailta? Hmm... ehkä joskus pitäis joo ;D

  Koti = käyttämättömien tavaroiden sekamelska.
  Väliaikainen koti, menossa 6 vuosi eikä loppua näy eli vois vähän sisustaakin ;D

  VastaaPoista
 3. Iive
  Oma aika on kyllä välillä iha terapeuttista, muutenkin kuin pelkästää salilla tai lenkillä ollessa, yleensä sit jaksaa sen toisenkin naamaa katella :D
  Oho.. :O kuuus vuotta väliaikaisesti :D No, ehkä kannaattaa sit uskoa ettei se ole väliaikainen ;) Luulen nimittin, että jos ei tykkäisi ko. paikassa/talossa/kodissa olla, se olisi nopeammin jäänyt taakse.

  Tsemppiä syksyyn kovasti!

  VastaaPoista
 4. Mä luen parhaillaan Tommy Hellsteni Vastuullinen Vanhemmuus kirjaa. On alkanut tuntua, että "jokapaikassa" syyllistetään työssäkäyvää äitiä - viitateen mediakeskusteluun. Suurin äänihän lähtee omasta päästä - mä koen syyllisyyttä siitä ja sitä ruokkii ulkoa tuleva puhe. Pitäisi päästä sinuiksi itsensä kanssa. Siinä on haastetta yhdelle elämälle. Vai oliko se niin, että "Tulla lujaksi, pysyä pehmeänä"... :) Hyviä kummatkin.

  VastaaPoista

Kiitos :)