sunnuntai 2. lokakuuta 2011

Elossa?


No joo aikalailla...
Flunssa ei hellitä millään ja niinpä tämä viikko on sujunut aikaslailla hiljaisissa tunnelmissa. Töissä olen käynyt, sillä kuumetta ei ole ollut, tosin olen tehnyt vain 7h työpäivää. Mitään ei kyllä töiden jälkeen ole jaksanut tehdä :( eilen otin mm. 4h pienet päikkärit.

Torstaina meillä oli TyKy-päivä pomon kotona. Yksi työpaikkani parhaita puolia on henkilökohtaisuus. Työskentelen perheyrityksessä (ei siis mun perhe ;D ), jossa pyritään pitämään yritystoiminta inhimillisenä niin asiakkaita kuin työntekijöitäkin kohtaan vaikka yritys ei ole enää kovin pieni. Tyky oli hommaa parhaimmillaan. Kouluttaja oli erinomainen, sen jälkeen syötiin pomon meille omin kätösin tekemää keittoa ja lopuksi reippailtiin ihanassa syyssäässä. Enempää en päivästä kerrokaan, sillä kaikki eivät ole vielä tuota päivää viettäneet ja ollaan luvattu pitää ohjelmaa vähän "salassa", että hekin saa nauttia niin kuin myö eka satsi.


 Liikuntojen suhteen voitte vaan arvata, että on mennyt tosi heikosti. 1h reippailua tykypäivänä ja 1h olin palstalla. Tänään käytiin pikkaisen kävelyllä keräämässä syksyn lehtiä tulevia askarteluja varten.

Syömiset menee päin peetä. 70kg alittaminen siirtyy ja siirtyy ja siirtyy ja siirtyy, mutta tällä hetkellä olen sen verran kipeä etten jaksa kovinkaan paljon murehtia moista asiaa, ihan vähän vaan ;D


Nyt vain odottelen paranemista ja että pääsisisin nauttimaan loppusyksyn kirpeistä liikuntapäivistä <3

Ja kiitos ihanille tsemppaajille ja uusia lukijoitakin on tainnut ilmestyä :)5 kommenttia:

 1. Pikaista paranemista ja fiiliksen kohoamista!

  VastaaPoista
 2. Iso kiitos tsemppauksesta Hepa! On kyllä aivan hirvittävä flunssa tämä. Vetää aivan veteläksi koko naisen :(

  VastaaPoista
 3. Voi ällötys kun taas sairastatte :( kurjaa.
  Pikaisia paranemisia!

  VastaaPoista
 4. Paranemisia iive! Lukijoiduin sulle uudestaan tällä omalla tutummalla tunnuksellani. Tuskin tunnistat mua, mutta mä oon se ex-(P)uuman metsästäjä... ;D Tavoite on saavutettu ja tällä hetkellä pidän enemmänkin lifestyleblogia ja keskityn vaatteisiin, yleiseen höpinään ja terveysasioihin.

  Sitä mä vaan, että tulin takaisin, jahuu :D

  VastaaPoista

Kiitos :)