perjantai 7. lokakuuta 2011

Ja niin sitä taas mennään!

Flunssalle näytetään nyt pitkät nenät ja aletaan taas matkata kohti tavoitetta. Johan tässä on sivupoluilla ihan tarpeeksi jo tsippailtu!

Aika uupunut olo on tuon flunssan jäljiltä eikä vieläkään ole kovin urheilullisiin suorituksiin mitään asiaa, mutta nyt tuo ruokavalio saa taas kyytiä.
Voisiko joku muuten ystävällisesti kertoa, että miksi sitä kipeänä haluaa syödä kaikenmaailman herkkuja, joista kuitenkin tulee oikeasti vielä pahempi olo? Siis joo, onhan se suklaa tosi hyvää, mutta entäs sitten se hillitön kutina mikä suklaasta tulee? Onko se ny sit kauhean mukavaa? Samoihin mukaviin loppulukemiin voisi lisätä oksettavan olon, turvotuksen, ilmavaivat, ummetuksen ja ai niin mahdoinko mainita sen helvetillisen kutinan ja ihottuman?
Silti vain oli syötävä! On se kummallista.

Hyviä asioita kipeenä olemisessa on se, että saa nukkua (tosin tuntuu siltä ettei ole nukkunut yhtään) ja voi hyvällä omallatunnolla vaikka lukea (Ja vieläpä monta kirjaa! Suosittelen Snellmanin Parvekejumalat, Leena Lehtolaisen Henkivartija. En suosittele Torajyvät-kirjaa. Muutakin tuli luettua, mutta ne nyt on vain diipadaapaa.) kun ei voi urheilla. Sit saattoi vähän neuloa ja ommellakin...

Neidille piti ommella uudet tossut kun entiset kävi liian pieniksi.

En ole muuten muistanut hehkuttaakaan (kai?) sitä, että Prismasta saa nyt niitä Pilates-rullia eli Foam Rollereita! 2 eri kokoa, pienempi 9,90e ja isompi jotain 19,90e tms. Ostin itselleni sen pienemmän ja ai että on ihanaa!!! Netistä tuota ei löytynyt, mutta ainakin siis meidän Prismasta noita löytyi, joten kannattaa käydä tsekkaamassa sieltä omastakin ;D Ovat kirkkaan vihreitä, ei voi missata!

Lisäaineet ovat taas tapetilla, sekä Luomu. Televisiosta löytyy dokkaria ja keskustelua. Pitää tänä yönä tsiigailla kuhan on yökön muut kuin valvomisvelvollisuudet hoidettu.

Mua muuten ärsyttää aivan valtavasti yks juttu... nimittäin se, että kun ei oikeasti voi tietää mitä uskoa. Jossain luetellaan hirveä litania lisäainejuttuja kuinka voi tulla sitä ja tätä ja tuota. Toisaalla joku tutkija/professori/dosentti tai muu vastaava tärkeä henkilö taas väittää, että niistä ei ole mitään haittaa.
Jotenkin mä en vain oikeasti pysty uskomaan sitä, että lisäaineilla höystetty ruoka olisi yhtä hyvää kuin sellainen missä niitä ei ole. En vaan pysty! Samoin tulee miettineeksi näiden asiantuntijoiden motiiveja sekä puolueettomuutta, ihan kummastakin leiristä.


ps. Kävin muuten selaamassa blogia yks päivä ie:llä ja olipas se kummallisen näköinen :O


4 kommenttia:

 1. Kurjaa kun lomalla olette sairastaneet :(
  Mutta mikäs siinä, onhan se lukeminen ja omelukin ihan kivaa puuhaa. Itse pidän leena lehtolaisen kirjoista.

  No, itse olen sun kannalta samoilla linjoilla, että, vaikka kuka prohvessuuri suuressa viisaudessaan väittäisi ettei ole haittaa, niin en vain voi uskoa, että lisäaineruoka olisi muka parempaa kuin lisäaineetaon.
  Ja mä en tarvii siihen professoreja, sen kertoo oma kroppakin.!

  VastaaPoista
 2. Kiitos vihjeestä, pitää käydä tsekkaamassa palkkapäivänä Prisma, onko foam rollereita!

  VastaaPoista
 3. Lisäaineet ja luomu on tällä viikolla tosiaan olleet tapetilla. Eilen katottiin Aatalkk, jossa oli kyllä tunteita herättävää keskustelua. En minäkään voi tajuta miten lisäaineita pursuava voisi olla lisäaineetonta ruokaa parempaa. Nyt kun lisäaineita on vältellyt olo on paljon parempi, ja kun joskus lisäainemoskaa syö olo on sen mukainen. Olin eilen kiinalaisessa pikaruokalassa ja olin huonovointinen loppupäivän. Ja eihän se ole normaali tila voida huonosti syötyään. Se taitaa vaan olla valitettavan yleistä eikä siihen paljoa kiinnitetä huomiota. Näin sen eron kuitenkin huomaa kun ottaa ja tekee ruokavalioonsa muutoksia.

  VastaaPoista
 4. Mä en voi enää käydä kiinalaisessa tai thaimaalaisessa kun siellä syömisen jälkeen tulee aina niin paha olo... on tullut aina, mutta nyt mä tiedän mistä se johtuu.
  Onneks on intialainen ja nepalilainen missä voi vielä syödä!

  VastaaPoista

Kiitos :)