torstai 20. lokakuuta 2011

Oi oi

on yötyö ja jo nyt väsyttää! Taitaakin olla jaoteltujen hommien yö että jaksaa koko yön valvoa.

Aamulla yritin käydä verikokeissa (hyi, hyi, hyi, yöks) lähestyvää erikoislääkärin vastaanottoa varten, mutta kas, syysloma ja labrassa törkeet jonot. Kiitti ei, joku toinen päivä siis. Kuitenkin nukahtaminen siirtyi kahdella tunnilla ja vaikka vedin hirsiä puoli kuuteen illalla, niin silti unet jäi vajaiksi. Tästä voimme tosin suurilta osin kiitellä naapurin koiraa, joka kuulosti pari tuntia siltä että siltä olisi kurkkua leikattu. Huh mitä elämää se pitää yksin jäädessään, tosin onneksi vähenevissä määrin. Niin kovasti se kuitenkin häiritsi, että täytyi korvatulpat käydä kaivamassa käyttöön (mä inhoon tulppia) ja ne korvissa mua nukuttaa tosi huonosti.

weheartit

Hih, pitäisköhän mun tulostaa tää kuva ja tiputtaa naapurin postiluukusta ;D

Edellinen Elämä Hankinnassa postaus on edistynyt kiitettävästi. Kodin sisustussuunnitelma kivasti muotoutuu ja vielä kun olis rahat toteuttaakin kaikki. No suunnitelmat on tehty onneksi niin, että ostokset voi tehdä pienissä erissä. (VAIKKA kaikista kivointa olisikin kantaa makkarista kaikki kamat pihalle ja uudet tilalle. Voi, että se olis oikeesti varmaan kivaa...)
Makkarista vaihtuu oikeastaan kaikki huonekalut. Sänky, patjat, uudet työpöydät, lamput, sisustustavarat jne, kaikki uusiks. En jaksa enää elää kirpputorikaaoksessa vaan kaipaan jostain syystä harmoniaa ja etenkin parillisia huonekaluja ;D

Yksi mitä mä suuresti aina janoan on VALO. Mä tykkään nähdä, on silloin pirteämpi olokin. Meidän koti on siis tykitetty täyteen valaisimia ja vielä pitää ehdottomasti saada lisää varsinkin makkariin, sillä siellä valitettavasti tehdään muutakin kuin nukutaan. (Siis TÖITÄ ;D ja vaatekaappiinkin on kiva nähdä....) Sarastusvalokin pitäis asentaa kuntoon ja kirkasvalolamppu on ruksattu ostoslistalle.

Flunssan aikaan laihisprojekti oli erittäin suuresti retuperällä, mutta onneksi nyt alkaa oikeasti tuntumaan siltä, että paraneminen on tapahtunut. Hieman olen siis saanut ruokavaliota palauteltua oikeaan kuosiin.

Kun tekee herkkua mieli niin kysyn itseltäni: Haluanko olla läski?
Ei en halua, joten en siis syö, otan hedelmän vaikkapa. Onneksi on satsuma ja klementiinikausi. Mä rakastan sitrushedelmiä!

Liikuntaa on tällä viikolla kertynyt surkea määrä. Yksi ainoa 3km kävelylenkki, that's it! No aika on vaan mennyt kaikkeen muuhun, kuten siivoamiseen, tavaroiden järjestelyyn ja yleiseen hillumiseen. Nii ja tietty yks päivä meni sinne Ikeaan ;D Ja vaikka kuinka liikuntahimo tuolla takaraivossa vasaralla paukuttaa, niin nyt on muut aktiviteetit etusijalla. Esim. toi koti ja parisuhde ja oma aika ja lapsi ja ja ja ja vaik ny se kampaaja!

Mulla tuppaa olemaan tapana aloittaa projekteja hirveä kasa ja sit ne jää kesken. Nyt mä koitan tehdä jotain loppuun asti.

Hoitsu kiittää ja kuittaa.

weheartit

ps.
 
Kootut Tunnustukset löytyy alta ;) (siis edellisestä postauksesta)

6 kommenttia:

 1. Täälläkin on ollut pientä sisustusvimmaa ilmassa, kun näköjään ollaan tähän kaksioon jämähdetty (hyvin sopii 4 henkilöä alle 70 neliöön ;D)... Toiveissa kuitenkin se 100m2 omakotitalo, joskus sitten.. :D

  Käypäs kurkkimassa muuten, sait tunnustuksen. :) http://kadonnutta-vyotaroa-metsastamassa.blogspot.com/2011/10/taas-tunnustus-iik.html

  VastaaPoista
 2. Jollain taitaa olla vähän pipo kiree tai ruuvit pikkasen löysällä... :D Mut mikäs siinä jos tällä helpottaa ;)

  VastaaPoista
 3. Valivali? :D
  On se taas, omituisia ihimisiä liikkeellä.

  Ja täällä toinen joka rakastaa sitrushedelmiä!
  Hmm.. me ollaan kyl aika samiksia monessakin asiassa :D pelottavaa jopa.

  VastaaPoista

Kiitos :)