maanantai 24. lokakuuta 2011

Voihan

yrjö!

Huh huh. Eka salitreeni pitkittyneen sairastelun ja antibioottikuurin jälkeen. Ihan normisetti, mutta euforisen olon sijasta tuli melkein oksennus ja pää räjähtää. Taisi pikkaisen lähteä kropassa kuona-aineet yms. liikenteeseen.

Nyt kuumaan suihkuun, iltapalaa ja nukkumaan. BB:kin on tänään ihan tynkä, joten senkään takia ei tarvitse valvoa!

Muoks. Oli aivan pakko vielä lähteä palauttavalle lenkille ja kannattihan se. Nyt on jo huomattavasti parempi olo ja sai nuo koiratkin toisen "pidemmän" lenkin tänään.

Liikuntaminuutteja kertyikin tänään kivasti 150min :)

3 kommenttia:

 1. Apua, täällä ja yks joka on maannut koko viime viikon ja nyt antibiootit meneillään.. Huomenna meinasin mennä kokeilemaan, josko jumppailu irtois jo, vähän jänskättää kyllä kuin vetelä sitä onkaan :o Oon kyllä ollu ihan masentunu ilman liikunnanjälkeistä euforista oloa! :D Kyllä se vaan tuo valoa tähän synkkään arkeen..

  VastaaPoista
 2. Mä oon huomannut kans saman. Ilman liikuntaa sitä euforiaa lähtee kaivamaan mm. sieltä karkkipussista. Kun saa liikkua niin herkkuja ei edes kaipaa!

  Kannattaa kyllä toipua oikeasti rauhassa ettei tule pitkittymiä tai jälkitauteja!

  Ja hei! Tervetuloa lukijaksi :) Nice to meet you :) (vaimitenkäsemeni?)

  VastaaPoista
 3. No tattista! Samalla alalla kun ollaan ja samoja projekteja niin pitää vähän tutkailla.. :D

  Vaikee sanoa millonka on sopiva aika liikkua taas. Huomenna tosiaan meen vähän kokeilemaan (ihan pakko kun on lempitunnit:D), mutta muuten vois melkeen loppuviikon olla liikkumatta, tai sit jotain tosi kevyttä.. Katsotaan mikä fiilis huomenissa :)

  VastaaPoista

Kiitos :)