lauantai 12. marraskuuta 2011

After party?

Plaah, mulla on varmaan joku loma"kankkunen". Vaikka kuinka lomalla nukkui ja lepäsi niin silti väsyttäis vaan koko ajan. Aamuherätykset on tuskallisia ja huomenna ois aamuvuoro eli aikainen, aikainen herätys iltavuoron jälkeen. Onneksi nyt saa syödä melatoniineja, joten jospa saisin unen päästä kiinni edes ennen puoltayötä.

Päivät on menneet töissä ja kotihommia tehden. Ai juu ja käytiin me Ti-Ti Nalle konsertissakin, jossa pikkuneiti meni sekaisin onnesta :)

Tälle päivälle sain onneksi liikuntamerkinnän kun käytiin kiertämässä neidin kanssa luontopolku ja ihmettelemässä etelänlomalle lähteneita sorsia tai siis sitä, ettei niitä sorsia ollut. Hienosti jaksoi neiti tuon polun kiertää. Matkaa oli 2km, josta puolet halusi juosta, loput mentiin kävellen ja laulaen.

Ihanin yllätys oli se, että sainkin ne jatkotutkimusajat!!! Lääkärissähän ne sanoivat, että jono on VÄHINTÄÄN 4kk. En tiedä sitten oliko mun labroissa jotain häikkää vai oliko tullut jotain peruutuksia, mutta pääsen kuitenkin aivojen magneettikuvaukseen JO 21.12! Jess, jess, jess!!! Ja erikoislääkäriaikakin on jo heti vuoden alussa. Voi että mä oon niin onnellinen, tosin samalla "vähän" jännittää...

weheartit2 kommenttia:

  1. Oh, mahtavaa, että tutkimusaika siirtyi lähemmäs. Eiköhän seillä kaikki ihan hyvin mene! pidetään peukkuja ja uskotaan parhaaseen :)

    VastaaPoista
  2. Aivan mahtavaa, että kuvaus ja erikoislääkärin tapaaminen aikaistui. Odottaminen on niin perseestä. Varmasti jännittää, mutta loistojuttu, että asia etenee.

    Ihana teidän lenkkeily juosten, laulaen :D Mekin tultiin avokin ja Harmaakuonon kanssa tunnin lenkiltä. Ihanaa oli...

    VastaaPoista

Kiitos :)