keskiviikko 30. marraskuuta 2011

Kaupasta bongattua

Joululahjaostoksilla kurvasin Suomalaisen kirjakaupan "urheiluhyllyn" kautta... ei olis pitäny... kirjahullun ihmisen nyt yleensäkään ei kannattaisi mennä kirjakauppoihin ollenkaan, sillä paha mielihän siellä tulee.

Mut kuitenkin nyt bongasin nää!Julkaisijana ihan outo DOCENDOSport joka googlaamalla paljastui WSOY:n jutuksi. Heidän verkkokauppa täällä. Sinnekään ei tietenkään olisi kannattanut mennä, sillä jos Suomalaisessa kirjojen oston esti hinta, niin tuollahan nuo oli vieläkin halvempia, KÄÄK! Ja lisää huippuja kirjoja, tahtoo!

Onko teistä kukaan lukenut noita kirjoja tai DocendoSportin kirjoja ylipäätänsä?


(Kaunokirjallisuushyllyille en menny ollenkaan, mutta ständeistä bongattu Tervon Layla, Stockettin Piiat, Retrokirja, Marimekon ompelukirja, Härkösen Onnen tunti JA Läckbergin Jääprinsessa. Iso NYYH!) Ja lastenkirjahyllyistähän mä nyt haluaisin neidille ostaa IHAN KAIKEN :(

3 kommenttia:

 1. Miulla löytyy hyllystä paljon DocendoSportin kirjoja, ja oon tykännyt. Sellaista selkokielistä tekstiä, jolle kuitenkin esitetään tieteelliset perustelut. Olin ostanut noita jo aiemmin, mutta kun aloitin pt-kurssin, selvisi että tuon sarjan kirjoja käytetään Trainer4youlla oppimateriaalina. Useat noista kirjoista ovat sen kouluttajien kirjoittamia.

  VastaaPoista
 2. Voi ei, menin klikkaaman tuota kaupan linkkiä ja tilasin itselleni joululahjaksi alennuksesta kunto-ohjaajan oppaan ja terveysliikkujan oppaan :D

  VastaaPoista
 3. Polenka: Voi EI ;D
  Mie klikkailin kirjastosta lainaan vinon pinon kirjoja seutulainana kun ei löydy meiltä, mutta jyväskylästä löytyy!
  Parhaat pitää varmaan sit ostaa.

  VastaaPoista

Kiitos :)