tiistai 22. marraskuuta 2011

Lunta!

Varmaan ikinä en ole odottanut lunta näin kovasti kuin nyt! Se valo minkä lumi tuokaan tullessaan ♥
Pää hokee jo: Sukset, sukset, sukset! Vaikka tiedän, että kohta saan nauttia taas synkkyydestä ja loskasta, hyi! Mutta kyllä se lumi sieltä tulee aikanaan, ja ne suksetkin.


Vapaapäivän aamu meni neidin ensimmäisellä hammashoitolakäynnillä (2v tarkistus), mutta olihan sitä hetkeksi päästävä ulos leikkimään ennen päiväunia kun oli sitä luntakin.

Eilen pyörittelin kaupassa erilaisia tuoksukynttilöitä ja voi että ne haisi pahalle! 
Kasasin sitten itse maustehyllyltä kasan mausteita ja nyt tuoksuu hyvälle.
Pientä tuunausta vielä ulkonäöllisesti kaivataan, pitää etsiä jostain mun koristehiekat ja sekoittaa nuo mausteet niihin. Lisäksi vielä ajattelin tujauttaa lisää kaardemummaa ja vähän kahvinporoja ja vielä toisen vaniljatangon.

Tässä on nyt kuitenkin siis tuoksumassa (kokonaisina)
Neilikoita
Kaardemummaa
Kuivattua rouhittua inkivääriä
Kanelitankoja
Vaniljatanko (halkaistu, siemenet sotkettu sekaan, kuoret pilkottu joukkoon)


Illalla reippailtiin vielä salille kun oli lapsiparkkipäivä. Tein yläkroppaa, lähinnä keskityin selkään ja olkapäihin. Loppuun kunnon venyttelyt jaloille sekä rullailin Foam Rollerilla ja pilatespallolla.

Tänään on lepopäivä, mitä nyt ajattelin mennä salille kävellen kuuntelemaan sitä luentoa.

OTA HYVINVOINTI HALTUUN! Tule Trainer4You -asiantuntijaluennolle!

Aika ja paikka: TI 22.11. klo 17:30-18:30 KuntoRiihen jumppasali.
Oletko aloittanut liikunnan useamman kerran rivakasti, mutta into on tyssännyt ensimmäiseen syysflunssaan, väsymykseen tai motivaation hiipumiseen?


Tule kuuntelemaan Trainer4You Keski-Suomen valmennuspäällikön Jorma Vaaran luentoa ja saat työkaluja sudenkuoppien välttämiseen! Esityksen aikana kuulet millainen voisi olla maailman paras liikuntaohjelma juuri sinulle. Sen lisäksi saat lisätietoa mistä hyvä kunto ja hyvinvointi koostuvat.
Tilaisuus on tarkoitettu KuntoRiihen asiakkaille ja on heille maksuton! Ilmoittaudu etukäteen omilla varaustunnuksilla tai asiakaspalvelussamme.
Tervetuloa! (www.kuntoriihi.fi)
Mullahan ei juuri nyt ole kovinkaan suuria motivaatio-ongelmia tai siis ei minkäänlaisia, mutta ikinä ei voi tietää ja kun ilmaiseksi pääsee niin.... no ompahan ainakin jotain blogattavaa ;D

Ps. Liikuntahaasteessa jo 47 liikuntapäivää. Tänään tulee kevyt 48:sas päivä! Aikaa jäljellä 38päivää. Helposti menee :D varsinkin kun haastoin kaikki työkaveritkin joulukuusta-maaliskuun loppuun samanmoiseen haasteeseen. Katsotaan kuinka moni lähtee mukaan!

4 kommenttia:

 1. LUUUUUUNTAAA! tänne kans! laitatko paketin postiin? :D

  VastaaPoista
 2. Minä voin tuosta pihasta kaapia ja yrittää tuoda etelään Perjantai-aamuna. Voin jättää sinne kehäkolmosen sisäpuolelle sitten sen mitä on jäljellä.

  S

  VastaaPoista
 3. Kyllä se ensilumi vaan täällä kehäkolmosen sisäpuolella antaa odotuttaa itseään :(
  Iive, (kun noita kuvia en näe), miten laitat nuo mausteet ja kynttilät paloturvallisesti?
  Miun Liikuntahaaste jää vaille tavotteen, se taitaa olla jo varmaa, mutta tammikuun alusta uudestaan...

  VastaaPoista
 4. Hepa: Eli miulla on semmoinen iso Aaltomaljakko, jonka pohjalla mausteet ovat. Kynttilä on myös aaltomaljakon sisällä, mutta omassa kunnollisessa tuikkukipossaan ja mausteet siis siinä ympärillä n. 1cm paksu kerros. Se kuitenkin sen verran lämmittää, että tuoksua tulee selvästi enempi kun kynttilä on palamassa. Ja mausteet kokonaisina juurikin siksi, että rouhitut ja jauheet syttyvät tosi herkästi.

  Saikohan tuosta ny mitään tolkkua?

  Juuri hoksasin mistä tulee kauneutta ja tuoksua. Nimittäin kokonaiset kahvinpavut! Niitäpä pitää kohta lähteä ostamaan ja laittaa tuonne sekaan.

  VastaaPoista

Kiitos :)