keskiviikko 23. marraskuuta 2011

Mitä jäi mieleen?

weheartit
Eilinen luento oli ihan kiva. Se olisi varmaankin ollut tosi hyvä, jos ei tällä hetkellä asiat olisi niin hyvin hanskassa. Mutta toisaalta myös muistan kuinka hommat eivät todellakaan ole olleet hanskassa ja liikkuminen ei ole voinut vähempää kiinnostaa. Niin onhan se hyvä käydä ottamassa vähän oppia ettei kävisi uudestaan niin.

Olen edelleen sitä mieltä, että liikunnan ilon löytäminen ja kunnon parantaminen on ollut parempaa kuin laihtuminen. Paljon, paljon, paljon parempaa!

weheartit
Luennolla mietittiin mitä on HYVÄ KUNTO?
Ja onneksi voin jo sanoa olevani hyvällä tiellä, sillä sydän ja keuhkot jaksavat toimia jo aikamoisessa rasituksessa, lihasvoimaakin löytyy, tasapainoa ja koordinaatiota on ihan kivasti ja vaikka omasta mielestäni olen aivan jumissa niin kyllä sitä venyvyyttäkin löytyy yllättävän paljon. Kehonkoostumus nyt ei tietenkään ole ihan.... siis niin kuin kuosissa :)
weheartit
Puhuttiin myös siitä kuinka liikunnan saa osaksi elämää niin, että se antaa eikä ota. Ja onhan se tosiasia, että jos sohvalla makaaminen tuottaa enemmän nautintoa kuin liikkumaan lähteminen niin kumman sitä valitsee pidemmän päälle?
Itse olen saanut niin suuren lahjan kun olen löytänyt liikunnan ilon, ettei sitä oikein edes voi käsittää. Se muutos minkä kohonnut kunto on tehnyt aivan arkielämään, kun kauppakassit eivät niin paina, kun siivouksen jälkeen ei ole aivan lopenuupunut ja työpäivän jälkeenkin normaalitilanteessa jaksaa tehdä jotain muutakin kuin olla siellä sohvalla.

Siinä luentoa pitänyt tyyppi onnistui aika hyvin kun mulle tuli hirmuinen himo lähteä heidän koulutukseen. Ja niitä koulutuksiahan oli vaikka kuinka, mutta jos vaikka ensimmäiseksi tänne?
Trainer4You Hyvinvointivalmentajakoulutus on koulutusohjelma, joka valmentaa Sinut oman hyvinvointisi parhaaksi asiantuntijaksi. Saat eväät oman liikuntaohjelmasi suunnitteluun, kestävyysharjoitteluun, lihaskuntotreeniin, kehosi huoltamiseen sekä ravitsemuksen parantamiseen. Koulutusohjelma sisältää myös rautaisannoksen kehon rakenteesta ja toiminnasta sekä fyysisen harjoittelun perusteista. (www.trainer4you.fi)
Jorma Vaara oli kyllä hauska tyyppi ja sai yllättävän hyvin meitä kuulijoita mukaan "keskusteluun". Siltikin ärsyttää kun me suomalaiset ollaan niin hitsin jäykkiä tyyppejä. Mietitään, että voi kun uskaltaisin sanoa, mutta siltikään ei uskalleta. Niin paljon saisi kaikesta irti kun uskaltaisi, mutta se kun vaatii sitä omilta mukavuusalueilta poistumista.

Niiden mukavuusalueiden ylittäminen on muuten aikamoisen yllättävää hommaa, oli kyseessä liikunta, ruoka, elämä, asenne tai mikä vaan. Mutta ei, ei kun me vaan HÄVETÄÄN niin helkutan paljon kaikkea, että meillä jää puolet elämästä elämättä.

Mut nyt mä pistän kimpsut ja kampsut kasaan ja lähden ulos vaikka siellä onkin ihan piiiip ilma.

weheartit

3 kommenttia:

  1. Liikunta on <3 Kun sitä on alkanut harrastaa, se on vienyt pikku sormen lisäksi koko kropan!

    VastaaPoista
  2. Älä muuta Martsu sano! Liikunta on NIIIIIIIN ihanaa! <3

    VastaaPoista

Kiitos :)