maanantai 7. marraskuuta 2011

Painovoima, voimapaino, tasapaino?

Huh, huh...
Millään en oikein meinaa saada ideaa kuinka tulisi pysytellä tasapainovaiheessa. Siis ei siinä laihdutusmoodissa eikä tosiaankaan siinä lihomismoodissa. Painonhallinta on kirosana, yök!
Olen aina ajatellut, että eihän minulla sitten siinä tavoitepainossa ole enää mitään painonhallintaongelmia (ja luulen ettei oikeasti olisikaan), varsinkin jos pysyisin fyysisesti aktiivisena, sillä onhan minulla aikaa opetella tässä laihtumisen aikana...

Mutta nyt,
kesken matkan tulisi minun kyetä pysymään tässä, apua!
Niin helposti tulee ajateltua, ettei nyt tästä keksistä ole haittaa tai jospa otan vielä yhden leivän. Kun eihän minun tarvitse laihtua (nii-i, mutta ei lihoakkaan...)
Maanantaina tilanne pahenee entisestään kun vapaapäivät alkavat ja siirryn muutamaksi päiväksi reissueväisiin hotelliaamiaisineen... ja ehkäpä pieni baarikierroskin tulee tehtyä (huom. pieni!) jonain iltana. Ja mitä ihmettä tulikaan ostettua matkaa varten? Stripped Batteryä! No joo ei kaloreita, mut sitä aspartaamia. MIKSI? Ja vaikka kuinka nyt pyhästi vannoisin etten sitä juo niin peen-marjat kyllä mä tiedän itteni, valitettavasti.

No ainakin jumppa- ja ulkoilukamat on pakattu mukaan. Valmis geokätköily sightseeinki lapsuusmaisemiin (mulle siis tuttuihin, miehelle vieraisiin) on suunniteltu. Onkin kiva päästä aarrejahtiin mm. lapsuuden uimarannalle, sinne missä oppi uimaan ja missä isä rakensi valtavia hiekkalinnoja ja patoja, missä oli aina lämmintä ja oli mahtavaa pyydystää pienenpieniä kalanpoikasia. (Ne kultaiset muistot ;D )
Suunnitelmissa on myös käydä kuntosalilla ja uimassa sillä aikaa kun mies on töissä (lähden siis "siipeilemään" hänen työmatkalle). No jos kaikella tällä pystyisi hieman passailemaan sitten tuota syömispuolta.

Mikä kaupunki?

Aamulla ennen reissuun lähtöä pitää käydä vielä verikokeissa. Sitten saa onneksi melatoniinit käyttöön, thank god! Autossa pitäis saada matkalla nukuttua mahdollisimman paljon niin jaksaisi sitten reissussa, saas nähdä kuinka käy. Ehkä uni tulee sitten kun neiti ja koirat on tiputettu kyydistä Mammalaan hoitoon, nii, siis iik, me lähdetään miehen kanssa KAHDESTAAN <3
;)

Luvassa siis blogihiljaisuutta tai aktiivisuutta riippuen kuinka reissu etenee :D

4 kommenttia:

  1. Ihanaa ja samalla kamalaa, kun jättää lapsen/lapset hoitoon. Kumma juttu, miten sitä ei oikein osaa kokonaan rentoutua kun on kahdenkeskistä laatuaikaa viettämässä. Yritä sinä nyt kuitenkin ottaa ajasta kaikki ilo irti! Mukavaa LOMAA! <3

    VastaaPoista
  2. oi, hauskaa reissua. KAHDESTAAN! :)

    VastaaPoista
  3. Tää onki jännää olla kahdestaan ;D Herranjumala miehän oon naimisissa :D :O ;D

    VastaaPoista

Kiitos :)