keskiviikko 9. marraskuuta 2011

Sleep!

Voi hyvänen aika että mie oon nukkunu! (Huomaa mie ;D )
Ei olis voinut keksiä parempaa suunnitelmaa kuin tää reissu on. Tästä hyötyy niin kaikki :D Miehen ei tarvitse tehdä hotellikuolemaa työmatkalla, mie saan rentoutua, pikkuneiti saa jakamatonta huomiota mammalassa ja Mamma, Pappa ja Eno pääsee taas nauttimaan pikkuneidin hurmaavasta seurasta. Eikä tää parisuhteellekaan yhtään pahaa tee, sillä meidän kahdenkeskiset ajat miehen kanssa voi laskea näiden reilun kahden vuoden aikana kahden (tai yhden) käden sormilla.

Eilinen matkustuspäivä sujui yllättävän hyvin. Toki sitä batteryä tuli juotua, mutta äiteen luona söin oikean lounaan ja lisäksi illalla käytiin Amarillossa syömässä. Siellä join lasillisen viiniä ja söin ison kanasalaatin. Kuitenkin matkustuksesta, valvomisesta ja ravintolaruuasta oli vatsa illalla kuin ilmapallo! Inhottava fiilis :(

Kunnon yöunet vetäisin päivän päätteeksi, sillä simahdin BB extran jälkeen noin kahdeksan aikaan illalla ja heräsin miehen kanssa aamupalalle kuuden aikaan, jonka jälkeen jatkoin unia kymmeneen. Yhteensä unta tuli yli 13h ja iltapäivällä vähän loikoilua sängyssä ennen kuin mies lopetti työt.
Tänään nukkusin yli 12, oi mikä ihana late check-out eli huone tarttee luovutaa vasta klo 14.

Tiistaina reippailin Virkistysuimala Vesikkoon ensin salille ja sitten pulikoimaan. Sali ei ollut todellakaan kummoinen ja asiakaskunta oli, noh... eläkeläisiä ja muutama ärsyttävä pullisteleva mies. Laitteet oli jostain vuodelta miekka ja kirves, mutta kyllä sen treenin teki silti aivan hyvin niillä karvalakkimallin laitteilla ja joillakin vapailla painoilla mitä siellä nyt sattui pullistelijoiden jäljiltä olemaan vapaana.
Uimalan puoli oli jotain toista mitä tämä kuva antoi olettaa, tosin arvasin sen etukäteen, joten pettymys ei ollut kovinkaan suuri. Uin kuntouimarien radalla sellaiset 600m kunnes altaaseen pölähti lauma kikattavia lähihoitajaopiskelijoita, voi ärsytys! Vaihdoin sitten "kylpylä"altaaseen nautiskelemaan vedestä ja venyttelemään. Muutama hyvä hierova suihkukin löytyi, joten jumissa olevat hartiat ja niskat sai myös vähän hoitoa.

No nyt tästä voisi saada vähän negatiivisen kuvan, mutta oikeasti oli hyvinkin mukava liikuntapäivä ja halpa, sillä lippu salille ja uimaan maksoi vaivaiset 5,50e! Älytöntä! Erityistä plussaa Vesikko sai mukavasta ja ystävällisestä henkilökunnasta, siisteydestä ja siitä, että siellä oli lämmintä. Mie nimittäin inhoan kylmiä uimahalleja.

Kaupungilla oli kiva kävellä ja katsella kuinka paikat on muuttuneet ja olihan ne. Vanhan kotikaupungin keskusta on aivan erinäköinen, liikkeitä on tullut huimasti lisää ja uusia rakennuksia myös. Silti niiden seasta löytyi tuttujakin paikkoja. Tosi outoa on olla liikenteessä kun periaatteessa tuntee paikat, mutta toisaalta sitten taas ei. Kaupungin kotoisa fiilis kuitenkin iski muhun heti. On kiva olla täällä lomalla :)

Illalla käytiin testaamassa pari kätköä. Toinen löytyi, toinen jäi arvoitukseksi :( Kuuden aikaan oltiin liikenteessä, joten oli todella pimeää jo. Ensimmäinen kätkö oli mulle tosi nostalgisella paikalla ja oli kiva muistella kaikkia lapsuusjuttuja. Samalla reissulla tuli harjoiteltua vähän järkkärillä kuvaamista muullakin kuin sillä automaattiasennolla. Ehkä mä joskus viiden vuoden jälkeen osaan jotain jopa kuvatakin... No tuli ainakin liikuttua kun noin 2h vedeltiin edes takas pitkin Rantakylää.

Pimeetä oli
Tänään ajattelin käydä tsekkaamassa hotellista kirjautumisen jälkeen pari keskustan kätköä. Voi olla etten niitä loggaamaan pääse kun on ihmisiä liikenteessä, mut otetaan sit harjoittelun ja liikunnan kannalta. Haastetta tuo se, ettei tohon mun Nokiaan ole oikein hyvää kätköily-softaa löytynyt, joten gps-koordinaateilla mennään....


3 kommenttia:

 1. Hihii, tunnustan asuvani Rantakylässä/Ranta-Mutalassa :)

  VastaaPoista
 2. hiii! mullapa on sulle nokialaiseen geokätkösofta ;) laitan tietoa "toisaalle" :)

  VastaaPoista
 3. Aivan mahtavalta vaikuttaa teidän reissunne kotiseudullesi!!!
  Ja hyvät, pitkät yöunet ovat välillä aivan parasta mitä ikinä voi olla.

  VastaaPoista

Kiitos :)