sunnuntai 27. marraskuuta 2011

Think positive!

Viime päivät on ollut erittäin vaikea pitää positiivista energiaa yllä. Tai itseasiassa en ole onnistunut siinä ollenkaan vaan olen rämpinyt aika syvällä aikamoisen isossa kuralätäkössä.
Sairaslomalla saavuttamani unitasapaino, henkinen tasapaino ja edes jonkinmoinen fyysinen vire pyyhkiytyivät pois rytinällä yhdessä hetkessä ja nyt olen melkein samassa pisteessä kuin ennen sairaslomaa. En vaan jaksa!
Kaksi päivää meni lähestulkoon syömättä kun oli niin paha olo ja takana on kolme unetonta yötä melatoniineista huolimatta. Tällä hetkellä en voi ymmärtää kuinka jaksan eteenpäin.

Mutta jaksanhan minä. Mun on pakko jaksaa ja mä haluan jaksaa ja vielä musta tulee voimakkaampi kuin ikinä!

Tänään satoi taas lunta. Laskimme mäkeä, teimme lumihevosen ja kastuimme nuoskalumesta aivan märäksss pikkuneidin sanoin. Hetkeksi unohdin väsymyksen, sairauden ja pettymyksen. Onneksi toi mun parempi puolisko päätti raahata mut ulos :)

Erittäin surkealaatuista kuvasaastetta, mutta pääpointtina hieno hevonen ja hetken ilo!
Nyt syön vähän suklaata, katson BBtä, nukun (toivottavasti), menen töihin ja sit alkaa vapaat. Illalla salille tekemään jotain, ihan sama mitä, mutta jotain!

Toivottavasti ensi viikko on parempi kaikin puolin :) eiks vaa!?

3 kommenttia:

  1. Paljon jaksamista! Muista että välillä saa olla myös väsynyt ja voimaton. Se mikä ei tapa, vahvistaa. Ja vaikka on vanha ja kliseinen lause, pitää vain niin tarkkaan paikkaansa.

    VastaaPoista
  2. Iive, voimaa, tsemppiä ja iso voimahali!
    Uskotaan, että alkava viikko on paljon parempi ja saat voimasi takaisin!

    VastaaPoista

Kiitos :)