keskiviikko 30. marraskuuta 2011

Uusia tuulia salilla

Googlasin tänään saliohjelmia kun en oikein tiennyt mitä olisin salille mennyt tekemään. Tähän astihan olen tehnyt 2-jakoisella saliohjelmalla (Kiitos Toppis), joka on ollutkin mainio. Viimeiset kerrat salilla olen tehnyt lähinnä koko kropan treeniä ihan vaan fiilispohjalta, isoja lihasryhmiä välillä painottaen jotain erityisempää.

Nyt kuitenkin törmäsin ihan kivaan nettisivuun Kuntosaliohjelma.fi, joka ainakin itsestäni näyttää sellaiselta että se olisi erittäin kätevä aloittelevalle treenaajalle. Ehkä mä nyt en enää ole niiiiiin aloitteleva, mutta siltikin nappasin sieltä itselleni uuden 4-jakoisen ohjelman.

Tänään tein selän kun tuntuu edelleen, että se on tosi vaikea mulle
3*12 Ylätaljan vetoa eteen (myötäotteella)
3*12 Kulmasoutu tangolla – kevyet painot (tein tuetun T-kulmasoudun + Face-pull:in)
3*12 Alataljalla vetoa
3*”niin monta kuin saa” Leuanveto (ööh... en yhtään...)
3*15 (toistoja lisää kunnon kehittyessä) Vatsalihasrutistus matolla (suora) (+vinot + lankku)
3*15 (toistoja lisää kunnon kehittyessä) Selkäojennus (penkissä)

Erittäin tyytyväinen olen :D Sain hyvän tuntuman kaikissa liikkeissä. Alatalja ja kulmasoutu on hankalia kun mun lapaluut on "eriparia" niin se tuntuu hassulle... Kivan lyhyt treeni oli, johon kyllä yhdistin kävelyt salille ja takas + juoksumatolla lämmittelyn + vähän pyöräilyäkin.

Nyt on HYVÄ FIILIS!

(ai ja kirjastosta on varattu aivan tolkuton kasa kirjoja liikunnasta, salitreenistä, ym, ym... ja pari romskuukin... jos tulisivat ennen joulua...)

ps. Uus Garmin on ihku ;) ja piparkakkutaikinat on pakastimeen tehty ja hieman ehkä vähän paistettu ja maistettukin ja uudet minipiparimuotit testattu!

4 kommenttia:

 1. Polenka: Forerunner 210 ja oon kyllä tyytyväinen. Eipä tuolla Mustassa Pörssissä olis ollut muuta myytävänäkään kun Garminia ;) Kyllähän sen tietää kun on juokseva omistaja.

  VastaaPoista
 2. Ai miten ihanalta vaikuttaa sun treenis. Arvaa vaan alkaako polttelemaan? Jos menisin tuonne avokin kuntosaliin salaa ja vähän vetelisin ylätaljaa :D No joulun jälkeen sitten...
  Tää treenikielto on aika kaamee, mutta treenailehan munkin edestä!

  VastaaPoista
 3. Hepa: Mää treenailen ja sää treenailet sitten kun oot terveenkirjoissa! Kyl sä kerkiit :)

  VastaaPoista

Kiitos :)