sunnuntai 4. joulukuuta 2011

Leppuutuspäivä

Heräsin aamulla jo kuudelta, todella epänormaalia.
Ennen kuin muut heräsivät joogasin 45min ja myöhemmin venyttelin vielä lisää, siinäpä ne liikunnat jos ei siivousta lasketa.
Yleisvire lievästi ilmaistuna nuutunut, kroppa kertoilee levon tarpeesta. Mikä ei ole kyllä ihmekään kun tuijottelee mun kahden viikon liikuntapäiväkirjaa. Samaltapa nuo näyttää edellisetkin viikot...Tankkaamassa käytiin intialaisessa. Ihana Shalimar ei pettänyt tälläkään kertaa. Tosin ruuan jälkeen tuli ihanihan pienehkö väsymys (ai mitä tuhtia ruokaa ja puolet jäi syömättäkin) ja miehen kanssa torkahdettiin tyytyväisenä olkkarin lattialle hetkeksi kun neiti katsoi Pikku Kakkosta (=lastenohjelmia).

Ja ainoa keino selvitä, edes jollain lailla iltaan, oli lähteä jonnekin. Mentiin sitten munkki"kahveille" ABC:lle. Ensin teki hirveästi mieli ostaa jotain pullaa kotiin, mut eipä tehnyt enää sen munkin puolikkaan jälkeen. Nyt on hyvä köllötellä loppuilta, juoda glögiä ja katsella mitä BB:ssä on tapahtunut kun en viikolla sitä ole jaksanut katsoa.

Huomenna ois salilla lapsiparkki, joten jalkatreeniä (ihanaa!) pukkais suunnitelmiin. Kyl nyt näiden tankkausten jälkeen pitäis jaksaa. Tänään viel kunnon venyttelyt jaloille, niin pitäis jotain pystyä siellä salilla tekemäänkin.

Väsynyt, mutta onnellinen
ps. Näin meitä naisia vaan pissitään silmään:
Vaateketju Hennes&Mauritzin uusia kuvia katsellessaan moni hieraisee silmiään.

Nimittäin kaikkien ketjun verkkokaupan kuvissa esiintyvien
mallien vartalot näyttävät identtisiltä
.

Ruotsalainen Aftonbladet selvitti asiaa ja kävi ilmi, että vartalo on yksi ja sama. Se on taitavan kuvankäsittelyohjelman tuotos.

- Se ei ole oikea vartalo, vaan tehty tietokoneella. Kuvaamme mallinuken, jonka jälkeen käsittelemme kuvan tietokoneohjelman avulla, H&M:n tiedottaja Håcan Andersson paljastaa lehdelle. (Lainaus: iltasanomat.fi)
Koko uutinen ja kuvat täällä: iltasanomat.fi


2 kommenttia:

  1. Noi verkkokaupan mallit on kyllä ihan hillittömiä. Olen niitä jo ennen tuota uutisointiakin katsonut, että onpas jännä, miten ne on aina samoissa asennoissa jne. :)

    Ankeaahan tämä on elää keskellä muovista kauneusihannetta, kun odotukset itseensä ja vääristynyt kehonkuva saavat jatkuvasti vettä myllyynsä median esittämistä naisista (ja miehistä), joita salakalavaa alkaa pitää normina. :/

    VastaaPoista
  2. Noi mallit ja kaikki älytön retusoiminen on kyllä ihan sieltä ja syvältä, kun ei me olla animaatioihmisiä, sileitä, makkarattomia, karvattomia, tiimalasin mallisia ja kaikki samanlaisia.

    VastaaPoista

Kiitos :)