torstai 1. joulukuuta 2011

Oli synkkä ja myrskyisä yö :(

Hirveesti tuulee ja myrskyää, jänskättää yksin kukkua :(

Mä rakastan yövuoron aloituksia, sillä silloin saan nukkua pitkään. Siis pitkään! Niin pitkään vaan kun huvittaa.
Eilen sippasin untenmaille joskus puoliltaöin, seiskalta lähetin tytsyn ja miehen hoitoon ja duuniin, sit jatkoin unia vielä yli 12:sta. Ja voi että kun oli levännyt olo!

Koska tänään oli neidin ensimmäiset joulujuhlat samaan aikaan lapsiparkin kanssa niin päädyin käymään salilla heti päivällä. Ohjelmassa oli kädet ja olkapäät. En tiedä mikä homman nimi on, mutta nyt on tullut aivan tajuttoman hyvä fiilis tuosta salitreenaamisesta. Saa rauhassa keskittyä yhteen hommaan ja sitten kun se on tehty, niin se on tehty. Liikkeet saan tehtyä aivan erilaisella intensiteetillä ja musta jopa tuntuu siltä, että ne liikkeet tosiaan tuntuvat siellä missä pitää! Oho!

Mä oikein odotan jalkapäivää ;) sillä jos mun kaikista inhokeista on tullut noin hyvä fiilis niin kuinkahan mahtaa käydä lempparin? Oi, oi... :)

Ja koska treeniaikaa oli vielä jäljellä niin rohkaisin mieleni ja kysäisin lupaa päästä polkemaan spinninghuoneeseen (mä inhoan normaaleja kuntopyöriä). Tein siellä puolentunnin mittaisen spinningin sen mukaan mitä luurista sattui satunnaistoistolla tulemaan ja voi et oli kivaa!

Koko viikon flunssa on koettanut koko ajan tehdä tuloaan, mut kovasti olen yrittänyt taistella vastaan. Jotenkin tuntuu siltä, että jos nyt "lössähtää" niin sit se pamahtaa päälle. Koetetaan nyt kovasti olla sairastumatta, että a) ei tarvia olla duunista pois b) ettei treenit keskeydy c) että liikuntahaasteen saa täyteen ja d) sairastaminen nyt yleensäkin on ihan peestä.

Maanantaina mä muuten rupesin jouluun asti kestävään karkkilakkoon (sisältää suklaan (paitsi joulukalenterin suklaamurusen), mutta ei pullia ja pipareita) ja hyvin on mennyt kun mitään en ole syönyt, mutta en ole kyllä koko lakkoakaan muistanut.


Nyt jotenkin tuntuu siltä, että ruokailut menee ihan omalla painollaan sen suuremmin ajattelematta. Ruuilla syön aina kasviksia/salaattia ja ruokaa just sen verran kuin tekee mieli. Aamupala ja iltapala on puuroa / jogurttia / viiliä / kananmunaa + näkkäriä/leipää. Lisäksi hedelmiä sen 2-4kpl päivässä ja marjoja tietty kans. Ei ole nälkä, mutta ei turvotakkaan... eli varmaan näin on hyvä. Vaa'alla kävin vähän aikaa sitten ja paino oli tippunut 73kg:hen (-800g) eli varmaankin noissa luvuissa pyöritään nyt sitten ja ihan ok niin.

6 kommenttia:

 1. oho, hieno pudotus, varsinkin, nyt ku et varsinaisesti edes laihduta!

  Itsekin ajattelin pitää mahdollisimman herkuttoman ajan jouluun asti, en ehkä iha lakkoa,mutta vähennän kyllä entisestään. tekee ihan hyvää välillä

  VastaaPoista
 2. Ooksä ostanu abtronikin ostos-tv:sta? Vai mikä ton vemputus-vatsalihaslaitteen nimi oli? :P Suosittelen niitä sähköhousuja!

  Ensinnäkin, sun treenikuvaus saa mulle ihan mahdottoman treeni-innon päälle ja lähdenkin heti salille ja illalla viel uuteen jumppaan :)

  Ja toiseks: sä näytät tossa kuvassa älyttömän hyvinvoivalta!! :) Ihan mahtavaa :)

  VastaaPoista
 3. voi kun mun kultani näkis itsekkin sen omasta kuvastaan...:-) S

  VastaaPoista
 4. Hö, mitä te siellä jurnutatte ;D

  Tänään tiedossa hmmm.... taitaapi olla rinta ja keskivartalo, niin ku ei olis edellisistä vatsalihaksista vieläkin massu ihan "kipeenä" :O Ei tähän mitään abtronikkeja tai sähköhousuja (oli muuten sittarissa tarjouksessa) tarvita :D

  VastaaPoista
 5. Oiih, mä niin tykkään lukea näitä sun treenijuttuja ja positiivista intoa liikuntaan!!!
  Ja toivottavasti flunssa ei iske, sairastaminen on tylsää!!!

  VastaaPoista
 6. Hepa: Kiva että jaksat lukea. Nyt juuri tuntuisi siltä, että flunssa on selätetty, mutta eihän sitä ikinä tiedä. On ollut kyllä aika rankkaa olla jatkuvasti jonkun pöpön kourissa. Tää vuosi on mennyt lähinnä sairastaessa ja toipuessa, sit hetki terveenä ja uusiks. Montakohan flunssaakin mulla on jo ollut...

  VastaaPoista

Kiitos :)