lauantai 3. joulukuuta 2011

Viime päivinä

Eilen kävin salilla tekemässä rinta + keskivartalotreenin. Paska treeni vireystason puolelta, mutta oma vika kun lähdin huonolla tankkauksella liikenteeseen. Toisaalta oli yövuorojen välinen päivä, että sekin rasitti omalta osaltaan kroppaa. Kyllä sieltä tosin jotain on tullut tehtyä kun ihan kivasti tuntuu lihaksissa.
Silti treenistä tuli jotain ihme boostia (varsinkin sen jälkeen kun oli syönyt kunnon sapuskaa), että jaksoi yövuorossa vääntää vähän extraa...

Yövuoron tulos mummujen ja pappojen iloksi

Tänään kotiutuivat taas rakkaat reissultaan ja nukkumapäivän kunniaksi käytiin vetäisemässä puolentoista tunnin geokätköily. Ei riittänyt energiat neljänteen peräkkäiseen salipäivään. Liikunta-ajaksi laskin 1h kun siirtymiset tehtiin autolla. Kolmen kätkön löytymiseen Garmin mittasi matkaksi n. 2km kävelyä. Kivoja kätköjä oli ja neitikin oli innoissaan kun löytyi taas aarteita.
Nyt on siis logattu Verkkoniemen uimaranta, Muuramen Kirkko ja Jaakkolan uimaranta.

Muuramen kirkolla

Hmm... mitähän tuolta löytyy?

Ihana kätkö ja taskulampullahan on kiva tarkemmin tutkia.

Hieman tää kätköily opetuttaa, varsinkin kun pimeää on kuin.... toisaalta tytsy tykkää taskulamppujen valossa viuhtoa ja on hyvinkin tarkka omasta lampustaan ja sen käyttöoikeudesta ;D Mutta kivaa perheulkoilua / liikuntaa tämä kyllä on ja varsinkin kun Nokialaiseenkin löytyi viimein sopiva softa CacheMe, joka peräti toimii mainiosti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos :)