lauantai 31. joulukuuta 2011

Vuosi 2011


Huh, huh!
Vuosi 2011 on takana ja olipa se rankka vuosi. Työt, pieni lapsi, miehen yrityksen perustaminen ja oma sairaus. Onhan noissa ollut tekemistä. Vuoden aikana en ole edelleenkään oppinut pitämään siitä, että en ole enää kotiäiti. Haluaisin yhä edelleen hoitaa oman lapseni, sen sijaan että muut hoitavat häntä ja minä hoidan muita. Valitettavasti kun se ei vain ole mahdollista. Onneksi työ tuo myös onnistumisen tunteita, joten ei se suinkaan pelkkää pakkopullaa ole.

Kuitenkin vuosi on ollut hyvin kasvattava ja olen minä iloinnutkin. Montaa asiaa olen manannut; Miksi en ole näistä aiemmin oppinut nauttimaan? Sillä maailmani on kasvanut sanoinkuvaamattoman paljon!

Tänä vuonna opin, ettei "mikään" ole mahdotonta. Ylitin itseni monta kertaa ja tajusin pystyväni niin paljon enemmän! Kaikkein parhaimmat fiilikset sain ehkä juoksusta ja toivonkin parannuttuani pystyväni jatkamaan juoksua tehokkaammin. Keväällä jaksoin juosta 5min - nyt jaksan juosta yli tunnin eli n. 7-8km, ainakin.

HeiaHeian tilastoista luntattuna olen liikkunut tänä vuonna ainakin 302 tuntia eli aika kivasti!

Salillakin on tullut treenattua kohtalaisen tehokkaasti ja jumpassa myös hypittyä. Juoksu ehkä ajoi edellisen vuoden hittilajin pyöräilyn ohitse, mutta ensi kesälle suunniteltu uuden pyörän hankinta ehkäpä hieman tasoittaa tilannetta.

Tämän vuoden uusia kokemuksia:

 1. Juokseminen
 2. Kahvakuulailu
 3. Geokätköily
 4. Ruuan puhtaus
 5. Palstaviljely
 6. Marjastus ja sienestys
Johan tuossa on yhdelle vuodelle aika paljon ihan uusia kokemuksia. Mitähän ensi vuosi mahtaa tuoda tullessaan?

Tänään on päivää vietetty yllättäen kätköilemässä. Tiskirättioloa oli pakko hätistellä pois ulkosalla. Aurinkokin näyttäytyi, lunta satoi ja pakkanen nipisti poskista.Toivon kaikille erittäin hyvää ja voimaisaa Uutta Vuotta!
ps. Syksyn liikuntahaaste tuli täyteen jo 5.12 ja sairauden pahenemisesta huolimatta vuoden loppuun mennessä sain 71 liikuntapäivää suoritettua ;) Me Happy!

3 kommenttia:

 1. Voimaisaa alkanutta vuotta myös sinulle!
  Ja upeita asioita sinulla ollut vuonna 2011!
  Ja HYVÄ IIVE, 71 liikuntapäivää sairastelusta huolimatta!
  Ja eikös uusi Liikuntahaaste ala taas???

  VastaaPoista
 2. Kyllähän se alkaa :)
  Ja ehdottomasti tule siekin mukaan taas. Nyt ei taida sullakaan olla leikkauksia tms. tulossa :)

  VastaaPoista
 3. Joo, ei ole mitään leikkauksia tiedossa eikä muitakaan esteitä, joten mukana ollaan!

  VastaaPoista

Kiitos :)