lauantai 14. tammikuuta 2012

Hope, Hopeful vai Hopefull?


Ääh,
rupes ärsyttämään toi edellinen Tappiomieliala-postaus. Mä käyn nimittäin tästä oman blogin sivupalkista aina katsomassa muiden päivitykset, en siis bloggerin lukemiston kautta, niin ei jaksa katsoa tuota surkeeta nallea joka kerta ;D


Eilinen aamu meni aika väsyneissä merkeissä. Sain lääkkeestä taas hirveän ihottuman ja naama turposi, mutta päänsärky ja oksettava olo olivat jo paljon lievempiä. Nukuin kuitenkin sellaiset ihan pienet unet 23-14, mitä tosta nyt tulee? 15h?
Noiden unien jälkeen sit jaksoikin taas vähäsen. Käytiin kaupassa ja kahvilassa (mitään suklaakakkua en syöny....), sekä vuokraamassa leffa irtareiden kera (vähän vaan onneks). Kun neiti katsoi omaa leffaansa tein vähän keppijumppaa ja lihaskuntoa. Oli kivaa kun ei hirveästi ruennut heittämään päässä vaikka syke nousikin. Lopuksi vähän tanssittiin neidin kanssa. Oli siitäkin varmaan kivaa kun äiti oli hetken pirteä eikä maannut vain "koomassa" sohvalla. :D

Illalla piti stressata hermoja Rare Exportin merkeissä. Hyvä leffa, mut ei meinaa mun hermot enää kestää jännitystä, mikä on toisaalta harmi. Ehkä se johtuu kuitenkin omasta stressaavasta elämästä, ei jaksa stressata kuviteltujen hahmojen elämää. Onneks toi leffa ei ollut kuitenkaan liian piinaava.


Tänään olo alkaa olla vieläkin parempi kuin eilen! Jotenkin ihan epätodellinen olo!
Käytiin Tenavajumpassa 45min ja meni ihan hyvin. Enhän mä siellä paljon mitään tehnyt, mut neiti veti sen 45min sata lasissa.

Nyt sohvalle pötköttää hömppäleffan seuraan ja toivomaan, et toi tuuli vähän laantuis niin pääsis ulos.

Mä oon vähän kevätfiiliksissä näiden tulppaanien kanssa :)


2 kommenttia:

  1. Minäkin seuraan blogeja aina sivupalkin kautta, sillä se lukemisto on ihan perseestä. :D

    Mukava kuulla, että lääkkeestä koituvat oireet ovat osittain olleet lievempiä!

    VastaaPoista
  2. Mulla on tuolla lukemistossa ihan mielettömästi eri blogeja eri aihepiireistä. Niitä on ihan mahdoton sieltä seurata kun eri "alojen" blogit on siel sikinsokinsekaisin.

    VastaaPoista

Kiitos :)