sunnuntai 8. tammikuuta 2012

Median naiskuva

Ihan ilahtuneena olen huomannut median antamassa naiskuvassa "pientä" parantumista. Tokikaan en ole kova muotilehtien kuluttaja, siellä asiat taitavat olla edelleen samalla tolalla. Tyttöjä, laihoja tyttöjä catwalkilla, melkein pojan näköisiä, yrmeäkatseisia ja niin laihoja.

weheartit
weheartit

Olen joskus itsekin halunnut olla pelkkää luuta ja nahkaa. Onneksi en enää.

weheartit

Netissä ainakin kohtalaisesti palstatilaa saavat superlaihojen mallien sijaan super-treenatut mimmit. Ehkä sekään ei nyt ole aina niin hyvästä, mutta mielummin treenattu kuin nälkäkurki.

weheartit
Onhan vaikkapa body-kisoissa ne omat juttunsa joita en niin tajua, kuten mielettömät dieetit yhtä päivää varten, mutta eipä minun tarvitse niihin onneksi ryhtyä.

Sitten kuitenkin pohjanoteerauksena H&M käyttää mallinaan kokonaan keinotekoista animaatiohahmoa. Tai melkein mikä vain vaatekatalogi esittelee uutuutensa narukäsi-kuolen-nälkään-mallien päällä. Ei minua ainakaan moiset kuvat inspiroi mitään ostamaan.


fit-not-thin.tumblr.com

Tämän tytön esittelemänä voisin vaikka ostaa kaikki vaatteet ;)

Kävin eilen katsomassa ruutu.fi:stä etukäteen uuden Jutta & Superdieetit jakson. Oli ihan ok ja varmasti tulee katsottua jatkossakin. Ainakin ensimmäisen jakson perusteella Jutta oli paljon symppiksempi vaikka vierastankin rakennekynsiä, hirmuisia ripsiä ja sitä yleistä bling-bling tällinkiä mitä hän käyttää. Oli kivaa kun sitä kunnon salielämääkin näytettiin ihan oikeasti edes hetkisen vaikka oli ns. esittelyjakso. Arvosana ohjelmalle vahva 3½ (1-5).

3 kommenttia:

 1. Voi muistaisinpa katsoa tuon Jutta-ohjelman sitten keskiviikkona, tai edes muistaisin tallentaa. (jostain syystä en tykkää netistä katsoa)

  Mutta samaa olen naiskuvassa ollut huomaavinani, tosin ällöttää edelleen julkkisjuorut "julkkis lihoi, katso kuvat!" ja sitten vertaillaan kuinka aikaisempi tikkulaihuus oli kauniimpaa. :S Onneksi asiasta puhutaan! Ja eikös joku mallitoimisto/vaatesuunnittelija tms. ottanut muotinäytöksiinsä jo BMI-alarajan, ihan hyvä alku sekin :) Syksymmällä Huippista katsellessa ällötti kuunnella kuinka omaan silmään nätti ja tervekroppainen tyttö kävisi hyvin XL-mallista...

  VastaaPoista
 2. Mulla pisti ko. ohjelmassa silmään se että ruuan laadulla ei ilmeisesti ole mitään merkitystä (ostetaan lisäaine+vesi"mehuja"ja kromit yms. cittarin hyllyltä). Tuli käsitys että tärkeintä on miltä näytät ulospäin, muusta viis. Tosin GFG-ohjelman perusteella pystyikin päättelemään että laadulla ei tässä hommassa ole mitään väliä.

  VastaaPoista
 3. Brego: Mä en enää jaksa katsoa Huippista (varsinkaan suomen) kun ne tytöt on niiiiin nuoria ja pieniä, sit ne vielä haukutaan lihaviksi :(

  jane: Ei niil oo siellä mitään väliä lisäaineiden tms. kanssa. Sokeritonta sitä ja sokeritonta tätä eli aspartaamia yms. Neljän tähden illallisessahan Jutta sanoi ettei se osaa kokata paljo ollenkaan, joten...
  Mut noi kun skippaa, niin ihan kivaa viihdettä ;)

  VastaaPoista

Kiitos :)