lauantai 7. tammikuuta 2012

This is my life, now...

Voi sentään.
McKinley-Daphne shell wms
Eilen illalla olo sentään vähän parantui ja kävinkin neidin kanssa vähän pulkkalenkillä. Samalla testailin uusia vermeitä ja päädyin tulokseen, että takki on näille keleille vielä aivan liian kuuma (varsinkin pienen alamäkijuoksupyrähdyksen jälkeen). Muuten takki oli erittäin hyvä, vähän vain pakkasta enempi kiitos :)

Microfleece-alusasusta oli testissä housuosa ja ne oli ihanat! Päällä oli vain Niken ohuet Dry Fit housut ja missään vaiheessa jaloilla ei ollut kylmä tai kuuma.
Ehkä hehkutan vähän tyhmiä asioita, mutta aikaisemmin minulla ei ole ollut varaa (tai älliä) ostaa teknisiä vaatteita. Kyllähän näissä liikkuminen on PALJON mukavampaa. Tuskimpa tulen enää ikinä ostamaan ns. tavallisia pitkiksiä. Mitä ihmettä minä niillä tekisin?

Eilinen oli muutenkin aivan hullu päivä. Lääke tai lääkkeet aiheuttivat loppupeleissä jonkinlaisen allergisen reaktion silmien ja kasvojen ihojen turpoamisena. Nyt turvotus on hävinnyt ja jäljellä on vain hilseilevä kuiva iho. Lisäksi voin pahoin sekä sain migreenin ja näköhäiriöitä. Kaikki hieman kauempana oleva oli jotenkin utuista ja epäselvää.
Tänään olen ollut vain todella väsynyt, tosin etova olo ja pieni päänsärky palaili jälleen. Virkeänä kävin viemässä aamulla neidin hoitoon, tankkasin auton ja join huoltsikalla aamukahvit sämpylän kera. Kotiin päästyä sippasin aivan täysin ja vetelin sikeitä unia toista tuntia, oho!

Onneksi mies soitteli, että on jo ajelemassa kotia kohti päivän etuajassa. Me Like! Pääsenkin sitten illalla lenkille ilman lasta (ja saan vielä lenkkikaverinkin), se jos mikä on hauskaa vaihtelua vaikka niin paljon omaa lasta rakastankin.

Harmittaa tämä oma kunto aivan mielettömästi. Kevyttä menoa jaksaa juuri ja juuri. Ns. arkiaktiivisuus on olematonta, mutta silti toivoa ei ole heitetty vaan edelleen olen sitä mieltä, että kunto lähtee tässä pian rakettimaiseen nousuun ja pääsen normaaliin elämään kiinni, töihin ja treenaamaan.

Salillekin on tullut uusia tunteja vaikka kuinka! Oikein kutkuttaa päästä kokeilemaan Piloxing-tuntia, jossa on yhdistetty nyrkkeily ja pilates. Pahalta ei kuulosta ollenkaan myöskään Funktional training-tunti. Mutta ei minulla ole noille tunneille vielä mitään asiaa tässä kunnossa.
Maanantaina tosin yritän vääntää itseni tekemään kevyttä salitreeniä, vähän testaamaan mihin rahkeet riittävät...


Ja loppukevennys:
Äitipossu ja lapsipossu <3

1 kommentti:

  1. Piloxing on kivaa! Kerran olen päässyt kokeilemaan ja tykkäsin ihan sikana. Vauhdikasta ja reipasta menoa koko tunnin ajan, ei mitään hissuttelua. Toivottavasti pääset joskus kokeilemaan :)

    VastaaPoista

Kiitos :)