sunnuntai 1. tammikuuta 2012

Uudet kujeet?

Kuinkahan moni aloittaa tänään tai huomenna laihduttamisen? Toinen päivä laihdutuksen aloittamiselle taitaa olla myös huominen kun ei ole enää krapula (onneksi mulla ei ole) tai 12.1 tai 16.1 kun kansallinen puntti-ikonimme Jutta pistää tuulemaan. Saa nähdä kuinka käy Jutta ja Superdieetit ohjelman, ainakin ensimmäinen jakso täytyy katsoa. Go fat go:hon en ainakaan lähde (en kyllä pystyisikään).

Itse yritän palailla normaaliin elämään sairasloman loppuessa ja kotiin palaillessa. Aamu onkin aloitettu hedelmillä, eilen se oli vielä suklaakakkua ;D
Uusi 60 päivän liikuntahaastekin taas alkaa tänään pyörimään. Toivotaan ettei diagnoosi ja aloitettavat hoidot estä liikunnan harrastamista. Lisäksi itselläni olisi vielä 4kk aikaa 30v syntymäpäivään, jolloin mun piti olla THE-kondiksessa. No, nyt ei ehkä ihan lähde, mutta silti 4kk aikana kerekeää saavuttamaan vaikka mitä! Ärsyttävä epätietoisuus päättyy onneksi pian, pian, pian. Jess!

Sinulle, joka olet päättänyt tai luvannut aloittaa laihduttamisen järkevästi, suosittelen tutustumaan kiloklubiin (ihan, ihan ilmaiseksi). Samaa suosittelen niille, jotka suunnittelevat pussikuureja tai jotain muitakin kuureja. Ne pussit nyt kun eivät ihan hirveän pitkälle auta vaikka alkua saattavat helpottaa(?).
Blogimaailmasta löytyy myös ihania tyyppejä, joilta saat taatusti inspiraatiota.7 kommenttia:

 1. Voin yhtyä mielipiteeseesi Kiloklubin hyvyydestä ja siitä, että pussikuurit eivät ole pitkällä aikavälillä mikään ratkaisu. Tärkeintä on oppia syömään monipuolista hyvää ruokaa tarpeeksi usein ja sopivin annoksia. Muunmuassa Kiloklubista saa hyväät eväät matkaan! Tsemppiä Uuteen Vuoteen ja liikuntahaasteeseen. =)
  PS: Minä myös meinaan katsoa Jutta ja superdiertit ohjelmaa ihan mielenkiinnosta, ainakin sen ekan jakson verran. :)

  VastaaPoista
 2. Hui, mulla on 30v synttäripäivään vähän lyhyempi aika :o. Ostin itselleni numeroa liian pienet tavoitefarkut, joiden pitäisi mahtua synttäripäivänä päälle. Jännä nähhä kuin käy...

  Toivotaan että alkavasta vuodesta tulee hyvä, ehkä parempi kuin edellinen :).

  VastaaPoista
 3. Milloin tuo Jutta-ohjelma tulee?
  Täällä ei aloteta laihdutusta, vaan laihdutus jatkuu :D
  En kannata minäkään mitään pussikeittodiettejä.

  VastaaPoista
 4. luojan kiitos.. ei tarvitse enää ikinä aloittaa tuota ikuista laihduttamista, ja uudenvuoden lupausta..! Jess!
  Kuten ei muuten sunkaan ;) ehkä se on sulla tauolla, mutta eiköhän tuo pääse vielä jatkumaankin :)

  Suhtaudun aika skeptisesti jutan ohjelmaan... mutta ehkä se on pakko katsoa, ainakin ensimmäinen jakso, kun sitä niin paljon hypetetään.

  VastaaPoista
 5. Ikiliikkuja: Minä kannatan erityisesti tuota kiloklubia sen vuoksi, että se on ilmainen, salliva ja järkevä. Keskustelupalsta on myös kiva :)

  Mari: Ei tainneet kuitenkaan tavoitefarkut kovin kalliit olla ;D mutta tokihan ne nyt jalkaan mahtuu jos niin on päätetty! :)

  Hepa: Jutta ja superdieetit tulee Liviltä Ke 11.01.2012 klo 21:00. Uusinta lauantaisin klo 21

  Berry: On joo kiva kun ei tarvitse aloittaa ;) mulla se on tosiaan tavallaan "tauolla" tavallaan ei, suvantovaihe voisi olla oikea ilmaisu?
  Mäkin suhtaudun Jutan ohjelmaan skeptisesti vaikka sinänsä tykkään Jutasta jollain "kierolla tavalla". Siitä en tykkää, että hän väittää faktoiksi asioita, jotka eivät pidä paikkaansa, mutta kun aina punttipiireissä on sitä mieltä oltu niin niinpä siis tehdään!
  Katsottava tuota kuitenkin on :) voihan siitä jotain inspistä saada.

  VastaaPoista
 6. Kiitos Iive!
  Jatkan vielä osastoa "tyhmät kysymykset" kuka tuo Jutta on jne???

  VastaaPoista
 7. Ai, joo sähän et varmaan lue roskalehtiä (iltasanomat/iltalehti).
  Eli kyseessä on Jutta Gustafsberg (ent. Jutta Jussila) joka on kilpaillut fitnesskisoissa. Hän kilpaili pitkän tauon jälkeen keväällä 2010 Body Fitness -kilpailuissa ja voitti yli 35-vuotiaiden, nk. mastereiden SM:n sekä yleisarvostelun. Samana keväänä hän sijoittui kuudenneksi lajin EM-kilpailuissa +168 cm sarjassa. (wikipedia)

  Voitti myös viime vuonna SM-kultaa, EM kisoista ei muistaakseni sijoitusta tullut.
  Tuo ohjelma mun mielestä kertoo Jutan valmistautumisesta noihin viime vuoden kisoihin. Sekä myös muista treenaajista/ laihduttajista.

  Jutalla on myös oma projekti FitFarm eli jos olet kuullut GoFatGo:sta, Juttailusta tms. niin kyse on "hänen" opeillaan toteutetusta painonpudotus/kuntoilu-ohjelmasta.

  VastaaPoista

Kiitos :)