tiistai 10. tammikuuta 2012

Viherpeukalo iskee :D


Ja koska ei ole mitään muuta tekemistä kuin istua netissä niin hyvä paikka viettää aikaa on....
Siemenkauppa.com!
1x RUOHOSIPUL... 2,50 €
1x RUOHOSIPUL... 1,20 €
1x PURJOSIPUL... 1,20 €
1x SOKERIHERN... 1,80 €
1x KESÄKURPIT... 2,50 €
1x AVOMAANKUR... 3,40 €
1x SOKERIMAIS... 2,50 €
1x RAPARPERI ... 1,95 €
1x PUNAJUURI ... 1,20 €
1x RETIISI 'C... 0,95 €
1x SALAATTIVU... 1,80 €
1x RUKOLA-SAL... 2,50 €
1x PIKKUBASIL... 2,50 €
1x TILLI 'Como' 1,20 €
1x ROSMARIINI... 2,50 €
1x OREGANO (M... 2,50 €
1x KAMOMILLAS... 1,80 €
1x TÄHKÄLAVEN... 2,50 €
1x TIMJAMI (T... 2,50 € 
(Älkää kukaan laskeko paljon noista tulee...)

Ja heti huomasin, että pari juttua puuttuu ja ruohosipulit on näköjään kahteen kertaan (ihan siltä varalta ettei mun entinen sipuli kestä hengissä). Porkkanat ja parit muut juurekset pitää bongailla lähettyviltä ja muutenkin vois vähän vertailla hintoja muualla. Nuo siemenkauppa.comin tuotteet on pääasiassa Lord Nelsonia.

Itse palstakin pitäisi saada... tuossa tien toisella puolellahan olisi naapurilla peltoa, mitä se ei viljele (kokonaan, pitää lähinnä pientä kasvimaata, mutta vetää traktorilla kuitenkin auki koko pellon...). Pitäisi vaan tsippailla sinne kysymään vuokraisiko ne minulle osan. Muutamat tekniset kysymykset tietysti vielä mietityttää, mm. mistä kasteluvesi ja entäs ilkivalta-vaara? Ei olis kiva jos paikalliset teinit pistäis joku yö kaiken paskaks.Samoin mietityttää mitä maalaisihmiset (niitä he ilmeisimmin kai ovat?) miettisivät minun viljelyksistä. Palstalla saa kokeilla juttuja ihan rauhassa :) Sinne tosin miinuksena ovat ajomatkat. Pysyviä istutuspenkkejä ei kuitenkaan saa kumpaankaan paikkaan.

Parvekkeella koitan pysyä kohtuudessa ja miettiä vähän kasvatussysteemejä edelleen paremmaksi.Viherpeukalo-asiat saavat minut paremmalle mielelle, sillä eilinen hyvä päivä vaihtui tänään katastrofaaliseksi.Eilen kävin nimittäin kokeilemassa salilla, että kuoleeko sinne? No kylläpä kuolee. Itse salilla oli yllättävän hyvä olo ja illallakin oli vielä ihan jees meininki, mutta yöllä heräsin 03.30 hirvittävään migreeniin. Siitä on nyt kärsitty koko päivä, tosin pahin viilto on jättänyt jälkeensä vain himmeän jumputuksen ja oksettavan olon. Näköhäiriöt ovat palanneet. Lähinäkö on ok, mutta kauemmas katsottaessa näen sutta ja sekundaa...Pitäis varmaan huomenna soitella lääkäriin, että kuinkas nyt tehdäänkään? Pidempi sairastelu vain tietää rahanvähyyttä ja paskaa fiilistä työpaikalla. Mun olisi vaan niin pakko päästä töihin takaisin!
 
 
Ja mikäpä auttaa parhaiten TODELLA kurjaan oloon...? No suklaa tietenkin ;( tai itseasiassa tällä hetkellä varmaan noi lakut. Kävin muuten vaa'alla eilen ja eipä siitä sitten sen enempää, voitte varmaan arvata.

1 kommentti:

  1. Mulle tuli kevätfiilis tätä viherpeukalo-osuutta lukiessani :D
    Itekin täytyy suunnitella taas ens kesän kasvatukset. Tilaa ei ihan hirveästi ole, mutta...

    Tosi ikävää tuo olojesi vaihtelu/migreenit.
    Tsemppiä hirmuisesti IIve!

    VastaaPoista

Kiitos :)