sunnuntai 19. helmikuuta 2012

Dream, hei ei nyt saa nukkuu!

Mikä sopisikaan tähän päivään paremmin kuin tämä Kupariperhosen haaste :) tosin lotto-voittajaa ei minusta tullut, mutta ehkä jo ensi viikolla?

Kerro viisi tavaraa/asiaa, jotka ostaisit, jos sinulla oli kaikki maailman rahat!

Ensteksi hommaisin itselleni ihan helkkarin hyvän yksityislääkäripataljoonan joka pistäis mut kondikseen.

Toisteksi ostaisin talon "maalta" (eli max 20min kaupungista ;D ), navetalla (ei lehmiä mut navetta kummiski) ja jonkinnäköisellä peltopläntillä. Sinne tietenkin kaikki sisustukset ja erityisesti traktori! Vähän elukoita ja kaikkea muuta mukavaa.


Kolmanneksi ostaisin opiskeluaikaa yliopistotutkintoon, ensin opintoihin pyrkimiseen ja seuraavaksi itse opintoihin.


Neljänneksi haluaisin lähteä kaikkien ihanien sukulaisteni kanssa ulkomaille lämpimään, joten iso lomahuvila vaikkapa Espanjassa olisi aika kiva tai Italiassa tai Kreikassa tai Portugalissa tai...


Ja viidenneksi... uusi auto? mökki? hilpettä ja hälpettä? Niihin kai pitäisi olla yliopistotutkinnon jälkeen varaa ihan muutenkin.

Viides asia voisi olla kunnon buustaus mun miehen firmalle, että hänkin saisi työssään toteuttaa juuri ne unelmat mistä hän haaveilee. Ei mielestäni mikään huono toive.


Ihan hauska haaste, tosin ei helpottanut yhtään mun oman kodin kuumetta. En minä itsekään ole kerrostalo-muksua kummempi, mutta silti haluaisin kasvattaa lapseni jossain muualla kuin kerrostalolähiössä ja jossa ovessa lukee: Ovi pidetään lukittuna jatkuvasti ilkivallan takia ja jossa idiootit ihmiset eivät osaa paskattaa koiriansa viereiseen metsään vaan koirat tekevät tarpeensa lasten leikkipaikalle ;(
Ja missä me sitten asutaan? Oikeasti aivan rauhallisella pienkerrostalo-alueella ja jonne ei tarvitse kuin muutaman idiootin ihmisen muuttaa niin ongelmat alkavat.

Lääkkeiden lopettamisen jälkeen olen siis palannut elävien kirjoihin ja töihin. Ihan kivuttomasti ei tämä kyllä suju, mutta sujuu kuitenkin. Huomenna odottavat onneksi vapaat ja jos silloin pääsisi vaikka hiihtämään tai edes kävelylle. Uutta lääkäriaikaa odottelen malttamattomana, mutta taitaa mennä pitkälle kevääseen....

Ja nyt koitan keksiä jotain muuta, että pysyn hereillä vielä aika helkkarin monta tuntia!

iive

Ai ja mä voisin haastaa ainakin
ja Hepan

Mistä te haaveilette?

4 kommenttia:

 1. Täällä valvotaan, vaikkakin täysin vapaaehtoisesti :D Pitäs kyllä kohta kömpästä maate.

  Kiitos haasteesta!
  Sulla nuo asiat oli varsin inhimillisiä, ei mitään ylisuureellista!

  Ja se että jotkut paskottaa koiriaan lasten leikkialueelle on kyllä sieltä ja syvältä. Tuskin paremmalle paskapaikalle niin pitkä matka on.
  Meidänkin etupihan vieritse kulkee sellanen hiekkatie, josta pääsee ulkoilualueelle, mutta joku paskattaa koiransa meidän pihan nurmikentälle. Avokki on ollut asiasta tosi vihanen. Meillä Harmaakuono ei koskaan pasko pihapiiriin!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, viereiseen metsään mennään leikkipuiston läpi eli noin 20metriä pitäis yrittää pitää koiriaan hallinnassa, mutta TODELLA VAIKEETA näyttää olevan. Ja sinne metsään ne lönköttää kuitenkin jos eivät sitten vielä ääliöissään paskata niitä koiria tuohon metsän vieressä (kahden metrin päässä metsästä) olevalle ala-asteen hiihtoladulle!

   Ihmettelen välillä aika kovasti, kun ei meidänkään kaksi täysin kouluttamatonta koiraa ole mahdotonta hallita pissiikö ne vai ei! Niin luulis että nuo rotukoirat pysyis paremmin hallinnassa, mut ei. Ja vika todellakin on siellä hihnan toisessa päässä, vastakkaisessa kuin koira...

   Huoh! Vähän tunteen paloa...

   Poista
 2. Hienoja vastauksia. :) Kiitos haasteesta, palaan siihen tässä vähän myöhemmin. :)

  VastaaPoista

Kiitos :)