keskiviikko 29. helmikuuta 2012

Uskallusta

Huh, on se vaan uskaltauduttava taas tämänkin blogin ääreen ja rueta taas miettimään kuntoilua ja terveellistä ruokaa. Miettimisen asteella edelleen mennään kun ei meinaa tuo lenssu rueta helpottamaan, mutta muuten alkaa olo tuntua kaiken talven aikana koetun jälkeen ihan ihmismäiseltä.

Ainakin rakastan sitä, että minut valtaa taas innostus. Jos en innostu liikunnasta, niin sitten lukemisesta, käsitöistä, sisustuksesta, askartelusta ja vallan vaikka mistä. Nyt on vallalla todellinen sisustuskärpäsen purema ja mun sisustaminen ei olekaan ihan helpoimmasta päästä kun hillutaan huonekaluja edes takaisin ja nostellaan ja kannetaan ja ja ja ja ja...... kyllä on ollut ihan hirrrrrvveeen, hirrrvveeen ihanaa (ja se siitä ihanasta Putouksesta, jota ensimmäistä kertaa innostuin katsomaan kun oli niin hirveen ihana Leena tuolla telkkarissa) olla niin hirveen innostunut taas. Päässä oikein pyörii ja sisuksissa hyörii ja ideoita pursuaa oikein olantakaa.Tämmösii sisustustarroja on muunmuassa tullut itse tehtyä, eivät ole siis valmiita kuvia vaan itse omin kätösin leikkelin ne lintusiksi ja puiksi ja lehdiksi ja langoiksi ;)

Hehee, mun lehtihyllyssä onkin kuntoilulehtiä eikä Avotakkoja ;)

Oikein odotan, että pääsen tässä innostuksen ja voimaintunnon olotilassa taas salille (tuun siellä varmaan ihan hemmetin kipeeks) tai vaikka hiihtämään.

Nyt pitäis kukkua tää yö ja sit on viikonloppu vapaata, jee!
iive

2 kommenttia:

  1. Innostus on ihana tunne, aiheutti sen sitten liikunta, käsityöt, ruuan laitto tms. Se innostuksen fiilis on ihan parasta!

    VastaaPoista
  2. Juuri näin^! ^^^^
    Eli ihan huikean ihanaista innostusta toivottelen! :)

    VastaaPoista

Kiitos :)