tiistai 27. maaliskuuta 2012

Arvatkaapa

PITI olla lähete ja sitä kautta tulossa ajat silmälääkärille, konrollimagneettikuvaukseen ja endokrinologille (että sais jotain hoitoa tähän kasvaimeen... että ihan pieni juttu vaan...)

Mutta eipä oo!

Mun lähetteet oli joutuneet potilastietojärjestelmän syövereihin :(
Onneksi kyselin perään ja nyt lähetteet on menneet eteenpäin. Ehkä mua sit joskus hoidetaankin.

Kivasti teemapäivään sattui tämä. Töissä kirjaamis ja potilasasiakirjakoulutusta nimittäin ;D että eipä laiteta niitä tietoja väärään paikkaan!

Nyt lääkehoidon ihmeellistä maailmaa. Huomenna tentti, HUI!

KELE :D

7 kommenttia:

 1. Hoh hoijaa! Kuinka ärsyttävää onkaan moiset paperien seikkailut. Onneksi kysyit perään ja asia hoituu nyt! Aktiivisuus kannattaa! Onnea tenttiin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todella ärsyttävää, että paperit seikkailee ties missä ja joudut vaan odottamaan. Nykyterveydenhuollossa itse pitää olla todella valveutunut, ahkera, aktiivinen huolehtimaan, että asiat etenee. Toivottavasti ne nyt etenee ja mahdollisimman nopsaan.

   Isosti tsemppiä tenttiin!

   Poista
 2. Mikäs lääkehoitotentti siulla on? Meil ois koht edessä love-koulutus ja tentti, ihan hirvittää jo :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on iso lääkekoulutus töissä menossa. Pistokoulutukset ja näytöt on jo tehty. Nyt käydään läpi kaikki lääkeryhmät aasta ööhön. Eka tentti Verenpaine ja sydänlääkkeet, joissa mä oon niiiiiin huono :(
   Ja läpi pitää päästä... Yhteensä neljä tenttiä olis vieläpä eri lääkeaineista!

   Mut ihan hyvä että kouluttavat. Meillä esim. muuta kuin lääkkeiden antoa asiakkaalle on niin vähän, että helpommastikin unohtuu asiat kun ei "tarvii".

   Poista
 3. Toivotaan, että eArkistot tuovat apua tällaisiin ongelmiin.

  Ja toivottavasti tentti meni hyvin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mä tiedä oisko eArkistostakaan ollut apua ;D Sähköinen muistio, jossa lähetteet oli, oli hautautunut nimittäin juuri tietojärjestelmään. Kenelläkään ei ollut mitään SYYTÄ lukea sitä muistiota :O

   Poista
  2. Ai ja kiitos tsempeistä ;D Kohta on h-hetki :O

   Poista

Kiitos :)