maanantai 26. maaliskuuta 2012

Itää jo!

Nimittäin päässä, ajatuksissa, voimissa, mielihaluissa...

Yhä enemmän huomaan sujahtavani myös ihanien elämäntapa-blogien puolelle sisustus- ja käsityömaailmasta. Ihastelen onnistumisianne ja myötäelän ylämäen kohdalla.

Meikäläiseltä ei vastamäet tunnu loppuvan. Vapaa viikonloppu vietettiin oksentelevan lapsosen kanssa, joka tosin koki luojan kiitos ihmeparantumisen maanantaiksi. Siinäpä olisi ollut työnantajalle taas selittäminen, että juu, kyllä nyt on jo selkä vähän parempi, mutta kun nyt lapsi on kipeä...

Edelleen suunnitelmissa on lähteä liikkumaan, kun nyt saisi suunnitelmat todeksi. Yritin myös pitää herkuttoman päivän. En onnistunut (tekosyynä pidän saunottajan pestiä ja tyttöjen herkkuhetkeä), mutta huomenna on onneksi päivä uusi, joten silloin uudestaan.

Ompelukone surruttaa keltaista kangasta paluu 70-luvulle teemalla ja lisäksi tyttöjen iltaa on lintusen kanssa vietetty onnistuneesti vai mitä tuumaatte?

Kuvassa siis minä ja pikkuneiti Lintunen hienot askartelu-pääsiäs-höyhen-kruunut päässä. Vähän pöllöjä ollaan, mut pääasia että on kivaa!
iive
Ps. Ruoka oli sentään hyvää terveellistä tonnikala-tomaatti-yrtti-munakasta NAM! (eikä niitä herkkujakaan nyt kovin paljoa ollut, ainakaan viime aikoihin verrattuna...)

Kohta ois pääsiäinen ja mie täyttäisin niinku 30vee ja ehdottomastihan sen näistä kuvista huomaa, että aikuisia ollaan...

2 kommenttia:

  1. Niin,ei aina tarvii, eikä edes saa olla liian vakava!! :)

    VastaaPoista
  2. Onneks mä silloin harvoin kun tarvii, niin osaan olla vakava. Muutenpa menee aikamoisella surrur-meiningillä... ;D

    VastaaPoista

Kiitos :)