perjantai 30. maaliskuuta 2012

Mämmiä ja tohinaa.

Huh, huh... tuntuu että olisi viime päivät saanut hypätä paikasta toiseen ja hirmuisella vauhdilla. Mutta hyviä juttuja on tapahtunut!

Sisätautien ihana Sh on kiilannut mut jonojen kärkeen tutkimuksissa ja odotettavissa siis hirmuista keskussairaalassa ramppaamista. Ensi viikolla saan ihanasti aloittaa labrakokeilla, joita oli puolikas A4:nen ja kahtena päivänä joutuu käymään :( Ja niin outoja kokeita ottaavat, että joutuivat oikein labrassa tutkimaan voiko niitä täällä meillä koti-tk:ssa ottaa ja onhan tuo lista aikamoista siansaksaa mullekin vaikka labra-lähetteet on sinänsä suht. tuttuja työn puolesta.

Eilen kävin vähän ostoksilla ennen töihin menoa ja ostin kolmet (!!!) kengät. Yhdet piti siis ostaa, mutta päädyin siis ostamaan kolmet. Viiraa päässä siis ;D Mie kun ehkäpä raaskin normaalisti yhdet kengät vuodessa ostaa. Mutta olipa se erikiva tunne kun sai vetäistä tänään uudet popot ja FARKUT jalkaan.
LAIHDUTUSVINKKI!
Käytä mahdollisimman usein farkkuja ja ei mitään lököfarkkuja! Silloin sun täytyy olla ryhdikäs, farkuista ei tee mieli lihoa ulos vaan toive pienemmistä farkuista alkaa siintää silmissä. Reiällisen vyön käyttäminen on myös laihtuessa kivaa ;)
Unohda siis college tms. housut, joissa mahtuu paisumaan vaikka kuinka.
Tänään oon juossut perhekerhossa, kaupassa, kierrätyskeskuksessa ja polkenut ompelukonetta. Ah ihanaa, sain elämäni ensimmäisen mekon ommeltua ja yhdessä illassa vieläpä.

Ruuaksi herkkua!


Nimittäin itsetehtyä kanaCaesar-salaattia.
Omalla kastikkeella, täysjyväkrutongeilla ja marinoimatonta kanaa tietty.
Voi että oli hyvää!

Päivän superherkku on ollut mämmi. Ostin Kymppi-mämmiä 100g ja sitä oon pikkuhiljaa tuhonnut. Ennen inhosin mämmiä maailman eniten. Nyt se on herkun herkkua, mutta sen aion itselleni suoda.

iive

3 kommenttia:

 1. Kuulostaapa ihanalta tohinalta :)

  Itseään pitää joskus hemmotella! Nam:)

  VastaaPoista
 2. Oih, mämmi on ihanaa! Jos siihen vielä keksisi vähäkalorisemman lisukkeen (vanillan) niin hyvä =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä syön mämmin Flora Vanillan kanssa 12% tai sit ihan maidolla. Kevyt-kahvikermakin oli ihan ok kun ei ollut muuta. Tavan kerman kanssa, HYI!

   Poista

Kiitos :)