tiistai 20. maaliskuuta 2012

Uskotteko?

Että liukastuin sunnuntaina ja nyt on selkä riks raks poks!

On tän joskus loputtava, onhan?


9 kommenttia:

 1. Eikä. :( Selkäkivut ovat kyllä enemmän kuin hanurista. Ne jotenkin lamauttavat koko kropan, kun jo pelkkä sängystä ylös kampeaminen on työn ja tuskan takana. Nyt vain lepoa ja rauhallista kävelyä, hiljalleen se siitä tokenee.

  VastaaPoista
 2. Voi kurjuus. Pikaista paranemista.

  Tää ei oo sit mitään kettuilua, mut suosittelen lämpimästi nastallisia kenkiä. Mä olen tän talven mennyt icebugeilla ja ei voi muuta kuin kehua. Mulla alkaa olla kiitettävästi jo tota etupainoa, mutta kertaakaan koko talvena ei oo tarttenu jännittää liukastelua jos on ollut noi bugit jalassa. toki hienostelukengillä eri juttu..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei paljo bugit auta jos liukastuu työpaikan pihalla kun laittaa autoa lämpeemään. En usko, että ne mulla silloin olis ollu jalassa ;D Mut hienot pelit ovat, kaupassa ihastelin niitä kovasti ja ehkä ensi talveksi olis tulossa meillekin!

   Poista
  2. No, mä olen vielä tälläkin viikolla tullut ne jalassa töihin, vaikka tuntuukin typerältä mennä nastat rapisten käytävillä ja bussissa. Mutta paikoin, varsinkin aamulla, on tosi liukasta. Viime viikonloppuna mentiin Ideaparkiin ja paikoitusalueella vain ajoväylä oli hiekoitettu, silloin hienostelukengillä sain tosissaan jännittää kaadunko vaiko en.

   Poista
 3. Voi kurjuus! Uskon ja ymmärrän hyvin! Todella todella liukasta paikoitellen on. Hiljalleen yritä liikkeelle niin kyllä se siitä.

  Ja kyllä. Huono tuuri loppuu jossain vaiheessa ja kääntyy uusi lehti! Jospa kevättuulet toisivat uusia hyviä asioita elämääsi! <3

  VastaaPoista
 4. Kiitos kaikille (taas) tsempeistä. Kyl tää tästä toivottavasti joskus ;D

  Viimeistään kesällä kun pääsen kaivamaan kasvimaata :)

  (sit tulee joku ötökkä tietty ja syö kaikki ;( sille mä sanon kyllä BÖÖ ja niin voimalla, että se siitä säikähtää ja häviää, NIH!)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No höh ja voihan kurjuus!
   Pikaista paranemista ja kyllä niiden vastoinkäymisten on loputtava!
   Hali ja tsempit!

   Poista

Kiitos :)