keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

Hei kuula, olet ihana!

Eilen kävin kirjoittamassa kauppakirjan ja ensi viikolla kotiin saapuu kaunotar (?), no joo kaunotar ja kaunotar, mutta luulisimpa että kyseessä on ainakin kova tehopakkaus.
Ostin nimittäin sen pyörän, jota syntymäpäivälahjaksi haaveilin. Jyväskylän Intersportista löytyi viimein sopiva pyörä (ja kiva myyjä, ymmärsinkin jotain kun se selitti pyörän tekniikasta). Hintakin oli kohdallaan kun kyseessä on poistuva malli.


Kuva: http://askforbike.com/Bicycle/Bikes/scott-bikes-sportster-road-bikes.html
Scott sporster P55 Disc
Levyjarrullinen hybridipyörä aktiivikuntoiluun sekä työmatkapyöräilyyn.
Uudistunut kevennetty alumiinirunko, Shimano Acera
24-vaihteisto ja joustokeula. (intersport.fi)


No joo, tarkempia hehkutuksia kuulette ehkäpä myöhemmin liikaa lisää kunhan pyörä kotiutuu. Maanantaihin joudun odottelemaan, että fiksaileevat sen ajokuntoiseksi ja lisäilevät muutamia juttuja. Jospa nuo tietkin olisi sitten puhdistettu hiekasta niin ei heti olisi ensimmäisessä jontkassa nutullaan tai renkaat puhki...


Koska eilen en saunotusvuoron jälkeen olin aikas sippi ja pyörärahat polttelivat taskussa niin eihän siitä salille menemisestä tullut mitään :( Korjatakseni asian, kaivoin tänään kahvakuulan kaapista ja tein pienen pienen pienen treenin sillä ennen töihin menoa. Tämä oli kyllä täydellinen ratkaisu ja taidankin tehdä näitä kuulatreenejä muutaman alle ennen kuin edes haaveilenkaan koko salitreenistä. Kyllä nimittäin huomasi ettei ole voinut treenata pitkään aikaan eikä kroppa ole kunnossa.
Salilla kun en kuitenkaan osaa olla rauhallisesti, onhan se jo nähty.

Nyt töihin, jossa mua odottaa opiskelija eli tiedossa ilta kovaa selitystä ;D
Se on kyllä ihanasti lähiesimieheltä ajateltu, että sain opiskelijan avuksi kun oma työkunto on mitä on. Veitsen terällä kiikutaan. Onneksi opiskelijakin vaikuttaa todella lupaavalta tapaukselta!

iive

2 kommenttia:

 1. Onnittelut pyörän johdosta! Ymmärrän hehkutuksesi ihan täysin! Itsekin todella rakastan pyörääni! Enkä millään raskisi sitä ottaa esille ennen kuin nuo hiekat on kaikki pois harjattu! Onneksi osa jo on!

  Aurinkoa elämääsi ja hyviä pyöräilykelejä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos TM ja kiitos muuten tämänpäiväisestä pyöräpostauksesta ;D pelastit mun päivän!

   Mie tykkään kyllä pyöräilystä tosi paljon ja odotan pääseväni huristelemaan noille hiekkateille mitä meidän kylässä piisaa. Entisellä pyörällä ei pääse kuin asfaltilla ja täällä ei ole oikein kunnon asfaltti-tie lenkkejä kun en halua valtatiellä polkea. No mies perii mun pyörän ja me päästään kesällä pyörällä koko perhe rantsuun <3

   Poista

Kiitos :)