torstai 19. huhtikuuta 2012

Kevät, missä???

Huh, toivottavasti viikonlopun lämpöennustukset pitäisivät paikkaansa ja lämpötila nousisi eikä lunta enää sataisi. Mietin juuri, että reilun kuukauden päästä pitäisi olla palstalla kaivamassa maata ja istuttamassa taimia. Ei taida toteutua tai sitten pitää tulla oikea superkevät. Ei miulla taimetkaan ole kasvamassa kun ei niitä voisi edes viedä ulos kylmettymään.

Strech
Kovin on väsynyt meininki ollut taas viime päivinä. Ihme virtapiikin sain eilen hetkiseksi, että tuli siivottua hieman enemmän, mutta muuten on koko ajan hyvin väsynyt olo. Tänään pyysin jos voisin tehdä lyhennetyn työpäivän ja samalla kevennettiin hieman muitakin työvuoroja. Palkastahan nämä puuttuvat tunnit ovat pois kun en kerran sairaslomaa hae, mutta tällä hetkellä koen oman jaksamisen tärkeämmäksi kuin muutaman satasen. Toivoin erityisesti nyt yövuorojen kevennyksiä, eihän niitä listoissa enää muutenkaan paljoa ollut, mutta nyt niiden vähäistenkin vuorojen tekeminen tuntuu mahdottomalta. Vastaava hoitaja koittaa tehdä ihmeitä vuoroja vaihtaessaan, toivottavasti onnistuu.

Labravastauksistakin näki hormoniarvojen taas keikkuvan aivan miten sattuu, ilmankos väsyttää. Lääkäri ehdotteli lääkitystä, kieltäydyin. En edes harkitse Dostinexia tai vastaavaa ennen kuin olen päässyt käymään lisätutkimuksissa ja endokrinologilla, sitten voin harkita jonkinlaisen lääkityksen aloittamista. Kohtahan se oikea tutkimus-toukokuu alkaakin kun joka viikko saa rampata Keskus-sairaalalla.

Nyt väsyttää niin etten jaksa harkita edes venyttelyä. Eilen venyttelinkin väsymyksestä huolimatta yli tunnin. Teki hyvää.

iive

Ja sitten piti löytää tämä kuva...


Ja tämä

2 kommenttia:

 1. Voivoi, täälläkin syyhyttää sormia, että pääsisi parvekkeen, taimien, mullan ja siementen kimppuun.. Kevät ja lämpö,tule jo!!! PIAN!

  Hyvä että sait työvuoroja kevennettyä, ehkä on oman jaksamisen kannalta tosiaan parempi tehdä lyhyttä päivää,vaikka siitä rahallisesti vähän kärsii,mutta toisaalta, on se kuitenkin ehkä parempi, kuin kotona sairaslomalla pelkästään makaaminenkaan

  Tsemppiä taas, iiveseni <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo työn kevennys on kyllä ihan huippua. On kyl niin väsynyt fiilis vaikka viimekin yönä nukuin 14h...

   Poista

Kiitos :)