tiistai 3. huhtikuuta 2012

Kuvahaaste

Pudotuspelin blueberry esitteli valokuvahaasteen, jonka oli "nyysinyt" Acatalta ja päätinpä minäkin ryhtyä tähän hommaan. Samantyyppinen haaste on pyörinyt myös sisustus / TSI-blogeissa ja mietin pitkään kumpaan ryhtyisin. Koska iiven ihmetyksiin tuntuu tulevan aihetta ihan ilman haasteitakin ja tänne ei niinkään helposti, niin otetaanpa tämä nyt sitten vähän motivaattoriksi :)


Tuskin teen tätä 30 päivässä, mutta omaan tahtiin omissa postauksissaan.


 Peili
Ystävä vai Vihollinen?

Opi hyväksymään se mitä peilistä näkyy. Muuta sitä jos haluat tai jos siihen on syytä. Muista peili ei aina kerro totuutta, sillä kauneus on katsojan silmässä. Omakin katseesi voi muuttaa sen mitä peilistä näet. 20kg painonpudotuksen jälkeen saatat näyttää mielestäsi aivan samalta kuin ennenkin. On se vaan kummallista!

Kuvan pyöreä peili on "perintöä" mummilta. Perintönä tuli myös ikuinen kuvittelu siitä, että olen lihava vaikka en silloin edes ollut. Meni aika hirveän kauan siihen, että en enää ajattele olevani ruma. Mummi on silti ihana vaikka tämän ristin minulle kannettavaksi antoi. Olen antanut anteeksi.

Pyöreästä peilistä heijastuu toinen peili 1900-luvun alusta. Sen peilikuvassa voit nähdä itsesi kovin monimuotoisena :)
Kuvasta voi löytää myös hääkuvamme kun oikein tarkkaan katsoo.

Viimeaikoina peili on ollut armollinen. Se ei näytä makkaroita tai huonoja puolia vaan iloisen ja pirteähkön iiven. Peili on jopa saanut meikkauskäyttöä, hiustenlaitosta puhumattakaan!

Osaisitko olla ilman peiliä?
Voisi olla vaikeaa.

iive

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos :)