tiistai 8. toukokuuta 2012

Aikuinen, rohkea ja reipas!

Eilinen MRI sujui sukkelasti. Olin ajoissa paikalla ja pääsin tositoimiin samantien. Kanyylin laitto ei taaskaan meinannut onnistua, vasta kolmas kerta toden sanoi, yöks! Vihaan piikkejä!
Itse putkeen meno meni hyvin. Päätin olla aikuinen, rohkea ja reipas. Eikä se ollut yhtään kamalaa. Musiikkia en saanut kun ei päätä kuvattaessa voi pitää kuulokkeita eli nyt tuli selvyys siihenkin asiaan. Kaunis auringonvalo paistoi koko huoneessa, joten ei tullut haudattu-elävältä-fiiliksiä.
Joten kun näitä on tiedossa tasaiseen tahtiin lisää niin nou proplem enää :)

Eilisen karkittoman päivän sabotoi Motonet kun lahjoitti kantisasiakkaalle ostoksen yhteydessä KILON irtokarkkeja. Illalla sitten vähän niitä mussutin, totesin niiden maistuvan pahalle ja heitin karkit roskiin kera kahvinporojen ;P Siitäs saitte ällökarkit!

via weheartit.com

Tänään olin myös Aikuinen, rohkea ja reipas. Oli nimittäin hammaslääkäriaika ja jostain syystä mulla on ollut jotenkin kauhea kuva mm. poraamisesta. No nyt on koettu puudutuspiikit, poraus ja "uuden" hampaan rakentaminen (lähti nimittäin 1/4 osa hampaasta taannoin veks). Eikä tuntunut missään! Eikä muuten tunnu vieläkään. Ihan turhaan olen pelännyt mokomaa, höh!
Saas nähdä kuinka puudutteen loppumisen jälkeen käy, mutta ainakin karkittomuusyritykset jatkuu.

clinident.fi

iive :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos :)