torstai 17. toukokuuta 2012

Helafiilis!

Tänään oli Jyväskylässä viimein Helafiilis-tapahtuma. Jos olisin ollut kunnossa niin olisin käynyt tuolla vähän juoksemassa, mutta olosuhteet on nyt toiset, eli suuntasimme SuperTouhulaan Lintusen kanssa koko perhe.


Kuvat: Keski-Suomen Liikunta

Keski-Suomen Liikunta järjestää yhdessä JJK:n, JKU:n sekä Kirittärien kanssa liikuntapäivän, jonka tavoitteena on innostaa ja kannustaa keskisuomalaisia perheitä viettämään liikunnallinen helatorstai.  Tapahtuman kautta nostetaan esille keskisuomalaisten urheiluseurojen merkitystä lasten ja perheiden hyvinvoinnin edistämiseksi. Tapahtumapäivästä on tarkoitus synnyttää keskisuomalainen perinne, jota järjestettäisiin tulevaisuudessa myös muilla paikkakunnilla.

Aikaisemminkin noita Liikuntapeuhuloita on Hippoksella järjestetty ja mekin ollaan niissä käyty kun on vain pystytty, mutta liian harvoin on päästy. MUTTA nyt päästiin ja vaikka en olisikaan sairaslomalla niin silti tämä oli mulle merkattu tärkeänä vapaapäivätoiveena.

Nyt tapahtuma oli hieman erilainen, sillä paikalla oli paljon eri urheiluseurojen lajiedustajia, jotka olivat kyllä ihan huippuja esitellessään lajejaan. Itse bongailin lajeina ainakin jalkapallon, pesäpallon, sählyn ja joukon yleisurheilulajeja. Mahdollisuus oli myös heitellä koreja, kokeilla sulkapalloa, ja touhuilla hyppynarujen, hulahula-vanteiden ja twist-nauhojen kanssa.

Kaikkea varmaan kokeiltiin paitsi aitajuoksua, sulkapalloa, pesistä ja korista. Näihin oli Lintunen vielä vähän "pieni".


Meidän mahtava jalkapalloilija <3


Itsekin pääsin pinkomaan ihan tosissaan Lintusen kanssa. Onneks on hyvä päivä tai no silloin ois juossut mies (joka sekin kyllä sai touhuta myös oman osansa "omien" lajiensa parissa).


Pituushyppy hiekkalaatikkoon (Lintusen sanoin) taisi olla yksi vaikuttavimmista lajeista :)


Eikä seiväshyppykään tainnut paljoa kakkoseksi jäädä. Näitä olisi haluttu hyppiä uudestaan ja uudestaan.


Lopuksi vähän palautusjuomaa, että jaksaa nukkua päikkärit. Varsinainen lounas syötiinkin jo ennen tuonne menoa. Täytyy sanoa, että kyllä ne lapset vaan jaksaa mennä kun itse vaan muistaisi ja kannustaisi menemään.

Nyt on koko poppoo sippi, joten miekin taidan painua vähän päikkäreille ja odottelen sadetta ja sitä ukkosta. Tänään sai ensimmäistä kertaa olla t-paitasillaan ulkona vaikka todella painostava sää onkin.

iive

4 kommenttia:

 1. Näyttää aivan ihanalle liikuntatapahtumalle.
  Pakko sanoa, että sinulla on super-söpö tyttö. Ja reipas, kun kokeilee kaikkea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on kyllä mainio tapahtuma koko perheelle ja niin POSITIIVINEN! Tästä puuttuu täysin ahdistava kilpailu / suorittamisen meininki ja keskitytään täysin liikunnan iloon.

   Rämäpää tyttö kokeilisi varmaan jo kalliokiipeilyäkin ;D

   Poista
 2. Ohoh, ompas teillä ollut vallan mahtava päivä! Ihania kuvia ja kaikkea :)

  VastaaPoista

Kiitos :)