lauantai 19. toukokuuta 2012

Hyvä olo

Kroppa on alkanut tottua Parlodeliin ja pari päivää on ollut ihan vallan hyvä ja energinen olo. Tänään olisi vuorossa lääkityksen nosto eli tuplaus. Puolikkaan tabletin sijasta pitäisikin syödä kokonainen. Tämä olisi oikeastaan pitänyt tehdä jo eilen illalla, mutta koska mies on tänään koko päivän pois ja meillä on yhdet kivat pienen ihanan synttärit tiedossa niin ajattelin siirtää lääkelisäykset tähän iltaan.

Toisaalta kovasti houkuttelisi jättää mokoma pilleri vasta sunnuntaille... ja nauttia aurinkoisesta sunnuntaista hyvällä ololla, hyvin mielin. (Urheilla vähän) Se vain pitkittäisi koko hommaa entisestään, mutta toisaalta pienet hengähdystauot ei tosiaankaan olis pahitteeksi. No illalla sit sen näkee.

Viime viikolla tauotin salijäsenyyteni elokuun loppuun asti. Johan tuo jo oli monta kuukautta ihan käyttämättömänä, maksut vain lähtivät tililtä. Oli myönnettävä itselle ettei minusta ole rautaa nostamaan vielä hetkeen. Ehkä jos voimaa ja taustaa olisi ollut enemmän niin sitten, mutta kun kaikki oli niin alussa. Onneksi kesä on helppoa harraste-aikaa jos vain pystyy tekemään ja parvekkeen alla pyörii kentällä jumpat ja kuulat monta kertaa viikossa.Eilen sain kuulla kamalia uutisia liian nuoren ihmisenalun äkillisestä poismenosta ja se pysäytti. Niin vaan elämässä voi tapahtua mitä vain milloin vain. Rakastakaa toisianne ja itseänne, pitäkää toisistanne huolta, sillä ikinä ei tiedä mitä seuraavaksi tapahtuu. Älkää tuhlatko elämäänne joutavanpäiväisiin murheisiin vaan eläkää sitä, juuri nyt eikä huomenna.

iive

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos :)