torstai 24. toukokuuta 2012

Joensuu

Eilen saavuttiin Joensuuhun.
Matka oli melkoinen, ensin pakkaamiset ja sen jälkeen autossa istuminen kun oksetti. Huono olo herätti jo viiden aikaan aamulla.

Onneksi iltaisin ennen lääkkeen ottoa on jo ihan hyvä olo, joten pienen hotellikuoleman eli päiväunien jälkeen suuntasimme syömään ravintolaan ja sitten ajelemaan ympäriinsä. Päädyttiin Kontioniemelle tsekkaamaan paikallinen golf-kenttä, joka oli ihan tyhjä! Näköjään väylät vielä talvigreeneillä, ehkäpä siitä johtui tyhjyys.

Ihan golf-kentän vieressä oli mahtavan näköinen rakennus Kontiolinna, joka on aiemmin ollut parantola ja nykyään googlen mukaan Hyvinvointikeskus (mitä toi nyt sitten mahtaa tarkoittaakaan?) ja turvapaikanhakijoiden vastaanottokeskus. Hiljaista oli pihamaalla. Tämä paikkahan on tuttu hotellina Karjalan Kunnaat tv-sarjasta!


Höytiäisen rannasta käytiin tsekkaamassa pari aika nokkelaa kätköä ja vähän käveltiin. Kurkisteltiin SF-filmikylän laitamilla, tyhjää oli, ei näkyny Franzeenia ;) yks vanha setä oli tienoolla lenkillä.

Pakuria?

Pyhäselkä, Venesatama

Höytiäisen ilta-aurinko paransi mua niin, että päädyttiin vielä Pyhäselän rannoille koluamaan yhtä kätköä, jota ei sitten kyllä löytynyt :( Mutta löytyi lapsuuden uimaranta, josta miulla on jotenkin ihmeellisen rakkaat muistot. Mitään en muista, että miksi? Mutta kaipaus paikkaan ja hyvä olo sinne saavuttaessa... Kyllä sielu lepäsi.


Tänään ajattelin kävellä Botaniaan - kasvitieteelliseen puutarhaan ja perhospuutarhaan harjoittelemaan valokuvausta. Jos jaksan ja jos kerkeän ennen kuin mies vapautuu töistä. Tänään onkin vedetty koko aamu hotellikuolemaa ihan urakalla, sillä juuri heräsin ;)

iive

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos :)