tiistai 22. toukokuuta 2012

Päivä jotain???

Kakkostason lääkitystä on nyt syöty useampana iltana ja vierailulla on käynyt öisin mm. taajamajuna ja pendolino, sillä niin räjähtänyt ja muussaantunut olo on ollut aamuisin. Wc-pönttöäkin on saanut taas morjestella oksujen merkeissä. Muuten olo on päivisin vallan hömelö ja väsynyt, iltaisin vähän helpottaa hetkeksi.

Onneksi Parlodelin hoitotaso ainakin toistaiseksi on nyt sitten se 1tbl eli nostoja ei ennen syksyä ole odotettavissa. Syksyllä taas lääkäriä ja aivojen MRI:tä ja verikokeita roppakaupalla luvassa. Mutta NYT saan vain toipua tästä lääkkeen aloituksesta ja nauttia kesästä. Sairasloman loputtua alkaa kesäloma ja sitten heinäkuussa alkaa taas työt. Toivottavasti töiden tekeminen on jo silloin helpompaa mm. vuorokausirytmin muutoksista toipumisineen.

Huomenna suunnataan nenä kohti Joensuuta. Mies lähtee taas sinne töihin ja itse pääsen tekemään hotellikuolemaa. Oi mikä nautinto! Lintunen ja koiruudet menevät Mamman luokse hoitoon, joten tiedossa on nukkumista, hotelliaamiaisia, nukkumista jaaaa...

Vois käydä uimassa tai kätköilemässä tai kävelemässä. Jos vain olotila sitten sallii. Uskoisin kuitenkin olon helpottuvan tässä jo ihan muutaman päivän sisään ja sen jälkeen haaveilen jo kuntoutumisen alkamisesta.

Oli miten oli, matkalle lähtee pakkuuseen uikkarit ja juoksukengät (voi niillä kävelläkin), sekä jotain muuta urkkakampetta. "Kalenterista" on myös varattu aikaa paikalliselle ihanuudelle eli täältä tullaan Hyve&Pahe :)

Kuva: Hyve & Pahe

Hyve&Pahe

Hyve&Pahe sijaitsee Joensuun keskustassa, kävelykadun sykkeessä, idyllisessä elokuvateatteri Tapion talossa. Alakerran suklaakahvila Pahe sulattaa sydämet taivaallisella suklaaherkuillaan, sekä monenlaisilla kylmillä ja kuumilla juomilla. Yläkerran Hyve ravintolassa nautit toiveittesi wokkiannoksen, salaatti-antipastipufeen tai istahdat hyvän erikoiskahvin ääreen nauttimaan turkoosista tunnelmasta. 

Näitten kakut on vaan NIIIIIIIN hyviä!

iive

ps. Pudotuspeli arpoo, käyhän kurkkaamassa KLIK!

3 kommenttia:

  1. Voihan pojat, mikä suklaakakku :9 Ei tällasia saa näyttää suklaanhimosta kärsiville :D

    VastaaPoista
  2. Komppaan martsua, tuollaiset kuvat pitää kieltää lailla! :D

    VastaaPoista

Kiitos :)