maanantai 7. toukokuuta 2012

Se on valmis!

Vihdoinkin kasvihuone on valmis! Ihan pikkuisen liian hitaasti valmistui, mutta valmistui kuitenkin. Kohta pääsee yrtit ja muut kasvamaan sinne pois ikkunalaudoilta.


Ja katsokaas kuinka hieno ovi me kehitettiin tuonne!
Hintaa kasvihuoneelle tuli alle 100e. Suurin menoerä oli kasvihuonemuovi 37e ja ovi 29e. Puutarpeet maksoivat muistaakseni n.12e ja maali oli vanhaa jämää.


Tän päivän olen ollut kädet mullassa ja laittanut taimia isompiin purkkeihin tukien kanssa. Kesäkuun alkuun asti onkin kasvihuoneessa tungosta kun myös palstalle menevät taimet majailevat myöskin siellä. Sen jälkeen se jää tomaattien, kurkun ja yrttien valtakunnaksi.

Lauantaina oli blogimiitti ja sateessa kävely sai mut ihan jumiin. Ihania ihmisiä oli kyllä miitissä, piristi kyllä roimasti mun elämää tuollainen.

Kohta olisi tiedossa taas putkeen meno eli aivojen magneettikuvaus odottaa...
Hyvin kyllä huomaa sairasloman positiivisen vaikutuksen. Yritän nimittäin pitää karkitonta/herkutonta päivää ensimmäistä kertaa pitkiin aikoihin. Ihanaa kun on edes hieman energiaa ajatella tuollaistakin asiaa. Tähän asti olen mussuttanut kaikkea lähinnä väsymykseen / stressaamiseen.

iive

9 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos Toppis! Enää kuvaus ei ollutkaan yhtään ahdistavaa. Auttoi kun aurinko paistoi kirkkaasti kuvaushuoneeseen. Ei tullut enää hauta-arkku-fiilistä :)

   Poista
 2. Suotta vähättelit kasvihuonettasi lauantaina. Se on upea! Ja kiitokset itsellesikin piristyksestä. Oli tosi mukavaa! Jaksamista sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai vähättelinks mie? ;D
   Kasvihuoneesta tuli yllättävän ihana ja nyt kasvit siellä jo köllöttelevät "ulkona" 20-asteen lämpötilassa kun oikeasti parvekkeella on vain 13-astetta. Aurinko ja patteri lämmittää <3

   Lauantaina oli kyllä todella kivaa vaikka vetäisikin mut vähän sipiks (toipumiseen tarvittiin 15h yöunet :O )

   Poista
 3. Upea kasvihuone! Oli tosi kiva tavata lauantaina, vaikutit hirveen hirveen mukavalta ihmiseltä. Toivottavasti nähdään toistekin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin sulle :) ja toivottavasti nähdään toistekin todella!
   Hepostelevat bloggarithan vois järkätä jotain miittiä myös esim. vaellusratsastuksen puitteissa? Itsekseen ei tule ikinä tuommoisiin lähdettyä, sovittu porukka-juttu vois olla kiva :)

   Poista
  2. Voi, olisi aivan mahtava idea! :)

   Poista
 4. HIENO, mieletön kasvihuone! mä taidan muuttaa rehuineni teille..! :D

  Ihana, että olet ollut vähän pirteämmässä kunnossa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikun vaan oma kasvihuone pystyyn ;D senhän saa vaikka kattoon tai seinälle tai...
   Olo on paljon pirteämpi kun ei ainoat energiat mene pelkkään menen töihin-teen töitä-tulen kotiin-tuntuu että kuolen väsymykseen-meininkiin. Oli lääkäritäti oikeassa, että nyt on stopin paikka tai käy vielä pahasti.

   Poista

Kiitos :)