tiistai 15. toukokuuta 2012

Uusi elämä, päivä 4

Huh,
Tänään jo ihan hyvä päivä ollakseen. Oleminen tarvitsi kyllä edelleen yli 12h yöunet, mutta herätessäni olin suhteellisen pirteä ja voimieni tunnossa päätinkin käydä askartelukaupassa. Iiven ihmetyksistä sitten taas näkyypi mitä on tullut tehtyä...

Mitä sitten tein eri tavalla?
Lääkkeen ohjeessahan lukee: Nautitaan ruuan kera.
Ruuaksi ei sitten riittänyt toissailtana yksi jogurtti.

Eilen sen sijaan söin kaksi leipää, 2dl minttujäätelöä <3 oih! ja vielä yhden jogurtin. Sinne sekaan se pillerikin sitten sujahti eikä tullut paha olo.

Nytpä sitten mietinkin, että mitä ihmettä? Iltasyöminen kun ei olisi niiiiiin kauhean hyvä juttu, mutta ilmeisesti nyt on siitä oltava välittämättä. Muutenkin olen syönyt silloin kun on ollut nälkä (ei kovin useasti) ja silloin kun lapsella on ruoka-aika (jotain väkisin, pääasiallisesti salaattia). Sitten kun on kunnolla nälkä, niin silloin ruoka kyllä maistuu, onneksi, toisin kuin edellisen lääkkeen kanssa.

Herkkuasioita olen nyt miettinyt ja jotenkin jopa niihin kyllästynyt, eikä niin himotakaan, ihmekumma.

Johan se meinasikin olla taas ihan holtitonta koko meno ja pakko se juna oli pysäyttää, kun huomasin lapsenkin niitä turhan usein mupeltavan. Ei kuulu lapsen syödä herkkuja joka päivä! Ei ole ennenkään syöty, eikä syödä nytkään.

Tämä asettaa tietenkin minut mielenkiintoisen haasteen eteen. Koska lapsi ei saa herkkuja, en minäkään saa, paitsi silloin kun lapsi nukkuu. Ja onneksi niissäkin on nyt pysytty jäätelöasioissa, lähinnä muutamassa tikkujäätelössä (pahassa olossa kyllä enempi) per päivä ja eilen täytyi ostaa tuota minttua litraisena kun se vaan on niin hyvää, raikasta. Enkä sitäkään syönyt koko pakettia, hei :)

Jaksoin ihan aktiivisena olla koko päivän, välillä huono-olo piipahti kylässä, mutta se helpotti kun istui hetken. Voi kun tämä jatkuisikin näin ja paraneminen alkaisi todenteolla.

Kukkia ja basilikaa olen istutellut tänään useamman purkin. Tomaateille tein jo istutuspenkit kasvihuoneeseen valmiiksi, on salaojat ja lannoitteet ja mullat ja kaikki.

Nyt pitäisi suunnitella kuinka ihmeessä kastelen kasveja muutaman otteeseen kun olen ensin n. 3pvää poissa (ei paha) ja sitten viikon? Anoppi olis aika hyvä, mut viimeksi se hukutti kaikki mun kasvit :( Kai se on jokin tsydeemi keksittävä...

<-- Kuva kertoo mielialastani ja toiveistani. Yhtä keväisen jännittynyt ja raikas olen kuin narsissi.

Nyt istahdan tv:n ääreen ja edes venyttelen ettei koko kroppa nyt aivan jumiutuisi.

iive

2 kommenttia:

 1. Ihana kuulla hyviä uutisia. Syö ja nuku nyt juuri niin kuin parhaalta tuntuu. Toipumista ja tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä sitä muuta oikein voi, sairauden ja olotilan mukaan on vaan edettävä :( vaikka mieli halajaisi vaikka mitä muuta.
   Kiitos tsempeistä :)

   Poista

Kiitos :)