lauantai 12. toukokuuta 2012

Uusi päivä 1

Huh,
eilen ensimmäinen kerta lääkettä massuun ja kyllähän sitä naama taas vähän venähti kun luki noita "tuoteselostuksia". Nyt on sitten meikäläisellä 3 vuoden tipaton urakka tiedossa jos tämä lääke on sopiva, sillä hoitojakso näin ensisijaisesti on yleensä sen 3 vuotta ja tämä lääke kun nyt ei ole alkoholin kanssa niin kauhean yhteensopiva. No, niin kuin mie hirveästi muutenkaan läträisin. En edes muista milloin olisin viimeksi juonut jotain alkoholipitoista? Nightwishin keikalla varmaan (Yks siideri ja minttukaakao...) ja se keikka oli joskus pari kuukautta sitten. Sitä ennen???
Autollakaan ei saa ajaa vähään aikaan, tai ei se ehdoton kielto ole, mutta ei suositella. Sivuvaikutus-listasta löytyivät nimittäin taas näköhäiriöt ja äkilliset nukahtamiset.

Lääke vaikuttaa todella positiiviselta yllätykseltä, tosin aloitusannostuskin on hyvin pieni. Huomennahan olotila voi olla sitten toinen... Ollaan kuitenkin positiivisia :) Illalla lääkkeen oton jälkeen olin "aika" todella töttöröö ja yö oli levoton. Hieman on epäselvää mikä oli unta ja mikä ei.

Aamulla olo oli pöhnäinen, mutta piristyin kuitenkin hieman. Kaupassa käytiin ja kirjastossa hissukseen, sitten olikin tämä muitsu ihan tööt, että väsyttää ainakin näin aluksi.
3h päikkäreiden jälkeen olo alkoi olla jo ihan "normaali", siis tää mun normaali voi vee kun väsyttää. Huonoa oloa kuitenkaan ei ollut ja niinpä mies sai mut houkuteltua seurakseen pikaiselle golf-kauden avaukselle.
Teki kyllä todella hyvää!

Ja täytyy kyllä sanoa, että lapset on todellakin luotu liikkumaan ja me aikuiset tuhotaan se luontainen liikkuminen. Lintunen veti kentällä 2,5km (+ vähän päälle) juosten, kuperkeikkoja tehden, kävellen, heiluen, pomppien... väsymyksestä ei tietoakaan, saati kunnon loppumisesta. Meidän kenttä on vielä aika haastava kun on ylä-ja alamäkeä koko ajan ja ihan kiitettäviä nousuja vieläpä.

Mie keskityin hissuttelemaan ja kuvaamaan. Näin keväisin kenttä on vielä aika karu, mutta Next Tee-kylttejä löytyy aina kuvattavaksi ;)
iive

2 kommenttia:

 1. Täällä pidetään peukkuja, että tämä lääke sopisi. Välillä olisi kiva liikkua kuin lapset, mutta eihän sitä nyt aikuinen ihminen kehtaa. ;D Eikä varmaan kauaa jaksaisikaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos tuon gps-reittitallentimen olis laittanut lapseen niin olis tuo matkakin ollut aikamoisen eri (ja nopeus). Sen verran kerkes eestaas suhata. Onneksi pienen lapsen kanssa vielä kehtaa itsekin vähän pelleillä, ei sentään golf-kentällä kuitenkaan ;D Siinä oliski muilla pelaajilla katsomista. Vaikka aika rentoilmapiirinen kenttä meillä onkin.

   Itse ois varmaan aika piipussa jos vetäis koko päivän samaa tahtia kuin lapsi. Ne ei paljoa istu, ei ainakaan ne ketä mä tunnen.

   Poista

Kiitos :)