perjantai 11. toukokuuta 2012

Varustautumista

Ällöpyllyoksetus-lääkkeen aloitus on siirtynyt jo kaksi päivää. Näyttää niinkin kinkkiseltä tilanteelta, että meinaa olla ettei mokomaa lääkettä saa tänne perähikiälle millään. No joo. Tänään sitten viimeinkin (luultavasti vai toivottavasti?) pääsen ihastelemaan maittavia sivuvaikutuksia.

Sitä odotellessa olen päättänyt varustautua.
Kaupasta on raahattu pakastin ja jääkaappi täyteen ruoka-aineksia ja valmiita aterioita. No ei mitään einestä ihan kuitenkaan, mutta keittoja ja kasvispihvejä ja kaikkee sellaista helppoa (ja terveellistä). Nii ja sitä jäätelöä :O

Tänään pitää vielä vähän siivoilla ja pestä pyykkiä (jos jaksaa tai laittaa mies siivoamaan), niin ei niitäkään tarvitse sitten kipeänä murehtia. On kivempi toipua kun joka paikka ei ole ihan hyrskyn myrskyn. Ja menneisyydestä huolimatta olen ottanut sen asenteen, että nyt suvantovaiheen (kun ei ollut mitään hoitoa tähän sairauteen) jälkeen alkaa paranemisvaihe. Varustaudun siihen, että olo tulee olemaan kurja, mutta kyllä se siitä sitten paranee. Eiks vaan!!!

via weheartit.com

Kasvikset vörkkii ainakin tähän asti aikas hyvin. Eilisen kasvilamppuostoksen jälkeen saattaapi kyllä tulla vähän ihmettelyjä, että mitäs siellä keittiön ikkunalla oikein kasvaakaan... Aika mielenkiintoisen väristä valoa tuosta lampusta lähtee ;)


Tomaatit vaan kasvaa aivan mielettömän h i t a a s t i , saa nähdä joutuuko sitä kuitenkin taimiostoksille, kääks. Mut nyt on kuitenkin suunnitelmat tehty, sitten olis enää toteutus. Kasvihuone räjähtää!
Toivottavasti olotila on parin viikon päästä parempi niin pääsee sinne palstalle jatkotoipumaan.
iive


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos :)