sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

Back in bisnes!

Onko kivaa kun olet pirteä? kysyi Mies. -On vaikka pelottaa koko ajan, vastasin minä. Tai jotenkin noin se meni, ainakin tarkoitustasolla. Pelottaa, että tämä hyvä olo häviää, mutta paukutetaan tämä ajatus mielen perukoille taas kökkimään ihan yksikseen.

Ei pahoinvointia, vain pientä väsymystä välillä, luultavasti täysin normaalia. Mielialakin on parempi kun ei koko aikaa okseta ja väsytä, yllätys?

HeiaHeia näyttää tälle viikolle jos jonkinlaista ihmeellistä liikuntaa, lähinnä hyötyliikuntaa. Tarkoitus onkin vähän kovistella itseä taas hereille ihan oikeaa liikuntaa varten. Tosin olen kyllä vahvasti sitä mieltä, että joka ikinen liikuttu minuutti, tapahtuipa se miten vaan, on parempi kuin sohvalla möllöttäminen! Joten kiitos tärkeät minuuttini kuten keikalla tanssiminen, shoppailu, trampoliinilla hyppiminen ja helkutanmoinen rymsteeraus mitä tänään harrastin (= siivous, sisustus & järjestyksen vaihto).

Netissä surffaillessa löytyi taas parisen linkkivinkkiä. Pohjoismaiset ruokasuositukset ovat "uudistuneet", no joo... eli tulevien suositusten luonnos on julkaistu. Tuleva työminä näistä jotakin intoilee, mutta hyvinvointiminä viittaa kintaalla.
Täällä <-- klik, ne viralliset sivut, ensimmäinen linkki Iltalehden "uutinen".

Oikeasti hyvä linkkivinkki on Pakkotoiston UUSI Kehonhuolto-opas, joka todellakin kannattaa käydä tsekkaamassa! Hienot ohjeet löytyvät niin venyttelyyn, dynaamiseen venyttelyyn kuin putkirullaukseenkin (foam roller). Täytyy sanoa, että erittäin hienoa työtä on tehty!

iive

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos :)