torstai 7. kesäkuuta 2012

Drink it!Ihmisenhän tulisi juoda pääasiallisesti vain vettä. Olisikin niin yksinkertaista.

Jossain vaiheessa siirsin syömishimot juomishimoon, lähinnä siis light-juomiin. Tokikaan ei niistä kaloreita tule, mutta siltikään ei niiden juominen ole kovinkaan fiksua. (Enkä ole aivan varma siitä kaloriasiastakaan...)
Olin, anteeksi, OLEN Pepsiholisti, tarkemmin sanottuna PepsiMax-holisti enkä laihtunut yhtään sen ansiosta. Toinen suuri juomasyntini oli, siis on, sokeriton Battery. Ja täytyypä sanoa ettei senkään kittaaminen ole kovin fiksua.

Kotona olenkin pärjäillyt ihan kohtalaisesti näiden limppareiden kanssa. Välillä kamppaillut sokerillisten ja aspartaamilimujen kanssa sekä naukkaillut Stevia-limsaakin. Äiteen luona jääkaappi pursuaa aspartaami-kolaa ja batterya, mies kittaa automatkalla batterya ja minä repsahdan kuin alkoholisti. Onneksi sen alkoholin perään ei tarvitse olla.

Ja loppujen lopuksi sitä ei tosiaankaan tarvitsisi juoda kuin sitä vettä, mutta minkäs teet. En usko, että virvoitusjuomista niin kamalasti haittaa olisi kohtuudella käytettynä. Harmi vain kun en osaa sitä kohtuutta.

Iloitsen kuitenkin oikein hyvin sujuneesta ruokailupäivästä vaikka olimmekin reissun päällä (taas). Ruoka oli hyvää ja laadukasta, juomana vettä ja 1 battery ja 1 Stevia-limu. Ei nyt maailman hirveitä syntejä kuitenkaan...

iive

ps. Jalat on turtana. Ensin kävelyä Kuopion keskustassa ja sen jälkeen shoppailua IKEAssa. Täytyy myöntää, että aika monta tuntia tuli käveltyä, sillä pelkästään Ikeaan saatiin kulumaan aikaa ainakin yli 4h.

2 kommenttia:

 1. Kuulostaa niin tutulta! Juurikin eilen päivittelin itsekseni, että tarvisi vaihtaa tuo Pepsi Max johonkin muuhun, sillä se on oikeasti ihan liian koukuttavaa meikäläiselle. Eikä hyvä merkki ole sekään, että tyttöystävä joka ei aikaisemmin koskenutkaan kolajuomiin, juo niitä nyt itsekin... :-P

  IKEAssa saa helposti ajan kulumaan. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on vaan kumma juttu kun tekee vain mieli noita keinotekoisia litkiä. Mehukin olisi parempaa (siis oikea ei mikään esanssi), mutta se vesi paras.

   Olen varma, että kolaan voi jäädä oikeasti koukkuun. Ei muita limppareita tee yhtään samalla tavalla pakonomaisesti MIELI. Rahaakin niihin menee ihan hirveästi.

   Poista

Kiitos :)