torstai 14. kesäkuuta 2012

Juoksuaika

Kaksi (kolme) päivää on kulunut lähinnä siivotessa, ei ole paljon tullut jumppailtua muuten. Tosin siivoukseni on kyllä on ollut sen laatuista ja kestoista, yli 8h pvä, että kyllä siinäkin on ollut ihan tekemistä. Kasveja on saanut hoitaa sen minkä ehtii. Lämmin keli hellii kasvua, mutta vettä kuluu tolkuttomasti.

Tänään siivouspäivän jälkeen meillä oli leikkipuistotreffit Lintusen ja kavereiden kanssa. Uskotteko että niillä mahtoi olla hauskaa?


 Näkisittepä vain ne kuvat missä naamat näkyy, oli aika hurjia ilmeitä ;D

Illalla pidettiin parvekkeella vielä uima-allas-kauden avajaiset kun pihalla riehumisen jälkeen Lintunen pääsi pulahtamaan altaaseen. Voi sitä toisen onnea <3 Ihanaa kun on kesä!

Itsellä olotila sanoi vielä ennen nukkumaan menoa, että nyt olisi Juoksuaika!
En ole käynytkään oikealla lenkillä piiiiiitkäään aikaan ja nyt pääsin. Olin minäkin aika onnellinen. 3km pikkulenkin kävin juoksemassa, ylä ja alamäkiä, niin kuin täällä nyt muita pystyisi edes juoksemaan. Ihme pitäjä kun ei tasaista löydy.
Ihana oli juosta kevyissä vaatteissa, hihattomalla paidalla, ilta-aurinko alkoi lipua taivaanrannan taa, mutta vielä lämmitti ihanasti. Voi elämä.

Syömiset sujuu tavallaan hyvin, ei vain oikein tahdo ruoka näin lämpimällä maistua. Painokin oli tippunut viime viikosta vähäsen. Hyvä päivä siis!

iive

3 kommenttia:

 1. Ihana kommentti!! Ja ihana, että vähän kerrallaan pääset taas urheilun makuun, pienin askelin!

  Ps. kurkkaa sähköpostia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa, ihanaa IIVE!
   Iloitsen puolestasi!
   Ihana elämä, ihana kesä!
   Ja mahtavaa kun olet päässyt nautiskelemaan juoksustakin!

   Poista
 2. Toppis: Maili tsekattu ;)

  Hepa: Jeps, on aikas ihanaa! Ja kesää kestää vielä ainakin muutaman päivän ennen sateita. Toivottavasti kerkeäisi tulla vielä aurinkoisiakin päiviä ennen loman loppumista.

  VastaaPoista

Kiitos :)