sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

Kesäloma

Sairasloma on loppunut ja kesäloma on alkanut. Lääkitys on todellakin tainnut rueta puremaan kasvaimeen, sillä olo on viimeisen viikon aikana parantunut 100%. Pieniä huonouskohtauksia edelleen välillä tulee, liekkö syynä sitten matala verenpaine tai jokin muu. Täytyy seurailla asiaa.

Reissun päällä ollaan, yhdet ylppärit on jo juhlittu, tätiä käyty moikkaamassa ja tiedossa olisi viikon sisään yksi konsertti Helsingissä sekä reissu Ikeaan Kuopiossa. Välipäivinä täytyy kyllä vähän levätä kun tänäänkin autossa istumista oli rattoisat 280km.

Kyllähän tätä söpöläistä passaskin ajella katsomaan!
Ehkä parasta viime päivinä on ollut se, että mun juhlamekko mahtui mun päälle eikä kiristänyt yhtään! Vaakaa en ole edelleenkään moikkaillut, mutta en ole ainakaan lihonut. Viimeksi mekkoa käyttäessäni olin tässä kondiksessa... (valitettavasti kuvia mekko päällä ei ole nyt saatavilla, mutta aika ja paino sama).


Onhan se mekko joskus ollut isokin. No jossain vaiheessa juhlista saa varmaan jotain fotojakin niin pääsee kauhistelemaan ;)

Treeni-intokin rupeaa nostamaan päätään vahvemmin ja vahvemmin, mutta nyt ensimmäinen mikä lähtee korjaukseen on ruokavalio, varsinkin täällä reissussa!

Ja muistutukseksi kaikille, huomenna alkaa uusi Suurin Pudottaja maikkarilta klo.18! Joka arkipäivä!
Kahdeksannella kaudella kisataan suurimman pudottajan tittelistä teemalla "uusi mahdollisuus". Luvassa on jälleen draamaa, kyyneleitä sekä tietysti uskomattomia muodonmuutoksia. Mukana mm. edelliseltä kaudelta symppis Daniel :)
Vaikka itse en ihan tämän ohjelman moraalia allekirjoita, niin... No kyllähän tämä aikamoista inspiraatiota silti on.

Ihanaa kesän alkua kaikille!
iive

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos :)