maanantai 25. kesäkuuta 2012

Maanantai 25.6

Ihanan aurinkoinen päivä hellii. Takana tunti tilitystä omasta elämästä ja suunnitelmat sairastumisen läpikäymiseen on tehty. Elokuussa alkavat varsinaiset keskustelukäynnit ja toivottavasti niiden myötä pääsen taas kohti voimakkaampaa oloa. Keskustelun jälkeen olikin hyvä suunnata lenkille luontopolulle.

Eilinen kahvakuulalla tehty lihaskuntotreeni tuntuu etenkin yläkropassa. Treeni-intoa piti oikein hakemalla hakea ja viimein se löytyi Spotifyista, sillä sieltä löytyi aimo määrä BodyPump-soittolistoja. Koostin siis treenin niiden mukaan ja kuulasin parvekkeella sateen "ropistessa" ulkona. Oli kyllä niiiiiiin harmaa sunnuntai. Lenkki-intoa ei sentään tänään tälläisellä ilmalla tarvinnut etsiä vaan olisi tehnyt mieli juosta muutama ylimääräinenkin kilometri. Joen vierustoja pitkin myötäilevä luontopolku on ihanan raikas ja leppoisa lenkkeilypaikka ja TASAINEN! Harmi vaan että se on niin lyhyt, mutta pitää juosta sitten muutamaan kertaan.


Juhannuksen saavutuksista olen erityisen ylpeä siitä, että vaikka tuli miehen kanssa keskusteltua aika raskaistakin asioista ja teki todellakin mieli vetää pahaan oloon oikein perusteelliset sokerikännimättö-överit niin en tehnyt sitä. Sen sijaan käskin sisäisen tunnesyöjäni painumaan helvettiin.

Ja tänään aamulla vaaka päätti armahtaa minua roimalla painonpudotuksella.
10.6 78,4kg
18.6 79,1kg (eikös niiden menkkaturvotusten pitäisi tulla ennen eikä jälkeen???)
25.6 77.3kg

Eli viikossa paino oli ropissut alaspäin 1,8kg. Juhannuksen aikaan tuntuikin tosiaan siltä että jotain kropassa oikeasti tapahtuu.

iive

ps. palautusjuoma on muuten törkeän hyvää kun sen sekoittaa kylmään kahviin ja rasvattomaan maitoon. Sekaan vielä roima kasa jäämurskaa ja sheikkerissä sekaisin. I in lööv ;D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos :)