tiistai 19. kesäkuuta 2012

Tiistai 19.6.2012

Eilen kävin treenihimoissani pyöräilemässä 5km ja juoksemassa 3km. Aamulla olin tehnyt jo puolen tunnin keskivartalojumpan. Flunssainen olokin tuntui helpottuvan.

Tänään katselin eilistä Suurinta Pudottajaa boxilta ja rupesin kaipaamaan sitä tunnetta kun et enää jaksa yhtään toistoa yhtään missään. No nyt on se tunne :)
Telkkariin pyörimään MTV:n I used to be fat ja kahvakuula käteen. Puolen tunnin tiukka treeni teki kyllä hyvää ja nyt tärisyttää.


Muuten olo on ollut tänään sellainen, että tässäkö tää kesäloma nyt on? Aamulla herätys, aamupala, leikkipuistoon, lounaalle, päiväunille (tai sitten ei), välipalalle ja niin edelleen. Ehkä kovin harmaa ilma vetää minutkin ihan harmaalle mielelle. Lomaa on ihan surkeasti jäljellä ja siinä se. Ottaa päähän ja v***ttaa, ei oikein meinaa huvittaa.


Tai treenaaminen huvittaa ja laihduttaminen, mutta kotona tylsistyneen lapsen kanssa ränkkääminen ei huvita, eikä siivoaminen, pyykinpesu tai muut kotityöt. Plaah! Ja varsinkin kun vesisateessa leikkipuistossa hengaaminen on vieläkin tylsempää kuin aurinkoisena päivänä. Vesisadepäivänä kun siellä saa olla ihan kaksisteen.

Jos sä oisit tää poni ja mä oisin tää?
Aaaarrrgghhh!

Ruokapöydässä yllättäen, -Äiti mä rakastan sua <3
No joskus näin :)

iive

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos :)